Hvordan Til At Slette Konto Billede Historie I Windows 10

0
1888

Folk ofte ændre deres konto og vise billeder. Hvis du føler at du ikke ønsker andre skal se, hvad tidligere konto billeder, du har uploadet siden Windows synkroniserer dem på tværs af dine enheder, læs videre for at lære, hvordan du sletter konto billede historie i Windows 10.

Din konto, få vist det billede, er det billede, der er forbundet med både Microsoft og lokale brugerkonto. Vise billeder, som navnet antyder, hjælpe andre med at finde dig nemt i online-søgning eller på en liste over kontakter, osv. Der er forskellige måder at opdatere din konto billede. Du kan enten uploade et billede eller tage et fra dit webcam, hvis du har en.

Hvis du logger ind til Windows 10 via din Microsoft-konto, er din skærm, vil billedet automatisk blive synkroniseret til alle andre Pc ‘ er, som bruger den samme konto. Derudover, vil det blive vist i e-mails og kontakter, dine venner, hvis de synkronisere kontakter på den måde. Hvis du ønsker at se din konto billede historie, blot hovedet over at Appen Indstillinger > Konti > Din Konto. Den større cirkulære billede vil være dit nuværende profilbillede, mens resten ville være den gamle.

Jeg startede med at bruge Facebook, da jeg var i 8. klasse. At være barn dengang, jeg plejede at gøre mange dumme ting på en dag som i prisen tager sørgelige billeder af mig selv med mine venner. Optagelse af billeder betød at uploade dem på Facebook som profil billeder. Nu, 8 år senere, en dag jeg vågner op kun for at se at alle mine nyere venner er ristning mig på Facebook på dem, der er 8 år gamle skøre billeder. Damn! Jeg ville ønske, at jeg havde slettet dem tidligere.

Hvis du er privacy-bevidste eller der er en lille smule af en chance for, at du måske står over for samme skæbne, hvad jeg gjorde gennem profil billeder på din Microsoft-konto, tro mig, vil det være en klog idé at slette konto billede historie og slippe af med de gamle billeder.

Skridt til at slette konto billede historie i Windows-10:

Trin 1: Åbn Stifinder.

Trin 2: Indtast følgende sti i adresselinjen, og tryk på enter.

%AppData%MicrosoftWindowsAccountPictures

Trin 3: i den resulterer I en mappe, der vises, skal du slette de billeder, du vil, og lade Windows gøre resten, som vist på billedet nedenfor. Min mappe er der tomt i det billede, som jeg aldrig har uploadet et billede til min Microsoft-konto, så skal du ikke blive forskrækket.

Folder To Delete Account Picture History In Windows 10

Der vil være alle.