We zijn live vanaf de GDC deze week!

0
176

Android Central at GDC

Rechtdoor naar de bron voor elke bit van gaming nieuws mogelijk

De Game Developers Conference is het kick-off in San Francisco deze week en we zijn er hobnobbing met ontwikkelaars, om previews van aankomende mobiele games, en het krijgen van een aantal populaire gedachten over de staat van de industrie.

Namelijk, we praten te veel game makers over hun gedachten op het freemium business model. Ondanks de prevalentie onder de commercieel meest succesvolle titels op de Play Store, er is nog steeds een sterke stem voor core gamers die meer willen betalen voor hun games up-front en worden gedaan met het. We zullen ook het gezeur iOS-exclusieve devs om hun uitstekende creaties op Android.

Het gaat om een leuke week met veel nieuwe games te checken. Houd een oogje op onze GDC 2014 hub om te zien wat er gebeurt op de show in alle van onze sites. We landen in San Francisco op maandag middag, en de expo floor opent op woensdag. We hebben een volle agenda, maar is er iets in het bijzonder jongens zou willen zien?