Hoe Maak Een Bureaubladsnelkoppeling Voor Een Universele Apps

0
180

Als je moe bent van het navigeren naar uw universele apps, erachter te komen hoe te maken van een snelkoppeling op het bureaublad voor universele apps.

Windows heeft een paar handige universele apps zoals het Weer, Alarm, e-Mail, etc. die goed van pas komen. Als je ze vaak, is er een manier om toegang tot hen van het bureaublad in plaats van het menu start.

Van Windows hebben een breed aantal apps die heel nuttig gebleken. Het weer, e-Mail & Agenda en de Winkel die u helpt bij het installeren van veel andere apps die Windows kan gebruiken. E-Mail kunt integratie van meerdere e-mail accounts. Weer synchroniseert het weer, gebaseerd op uw locatie en geeft het zelfs in je home scherm, voordat je inlogt.

Er zijn twee manieren waarop u kunt zorgen, zullen we illustreren beide technieken voor het gemak.

Drag & Drop Snelkoppeling Op Het Bureaublad Voor Universele Apps Vanuit Het Start Menu

STAP 1

Slepen en daar neerzetten van de apps van het hoofdmenu, het is zo simpel als dat!

Als u niet kunt vinden de apps direct op het menu start, klikt u op de “Alle Apps” optie en je vindt de app gewenste vermelding te slepen naar je desktop.

The first way to do this.

Toegang Tot Alle Apps Uit Run

STAP 1

Druk Op Windows-Toets + R. Type shell:AppsFolder op het tekstvak naast Open.

How to open Run.

STAP 2

Hier zijn de lijst van de Apps in de File Explorer. U kunt sleep deze naar het bureaublad of klik met de rechtermuisknop op de app en kies “snelkoppeling maken” dat maakt ook een snelkoppeling op het bureaublad.

How to make desktop shortcut for universal apps

De volgende twee methoden kunt u snelkoppelingen maken op de apps die je wilt. Dit geldt voor alle Windows apps, zelfs degenen die je geïnstalleerd jezelf. U kunt ze ordenen in mappen, zoals hoe u op uw telefoon.

Er is echter geen ingebouwde app die je toelaat om toegang te krijgen tot apps door mappen zonder ze te openen. Een aanbevolen app Hekken die kan worden geïnstalleerd vanaf het internet. Dit helpt u bij het maken van transparante mappen, waarmee u organiseren en toegang krijgen tot uw mappen.

Als u vond deze gids te zijn voor u, we zouden graag van je horen in de comments sectie. Er zijn zeker een aantal snelkoppelingen hier die erg handig zijn voor fervent Windows-Gebruikers, die worden uw go-to apps?