Ontdek Nieuwe Muziek Met Muziek

0
141

Het Internet heeft het makkelijker gemaakt om te ontdekken van nieuwe muziek. Dit is trouwens niet beperkt tot de muziek is het ook mogelijk om te zoeken naar nieuwe boek, de auteurs en de boeken, video games of films die je nog nooit hebt gehoord.

We concentreren de ontdekking in dit rapport op muziek, meer in het bijzonder de muziek van artiesten die de meerderheid van de gebruikers heeft nog nooit over gehoord.

Update: de Muziek is niet langer beschikbaar.

Muzic scant het Internet en met name blogs voor gratis muziek dat de lijsten op de website. De meerderheid van de muziek die is te vinden op deze manier is geproduceerd door nieuwe bands maar af en toe een promo van gevestigde groepen (Black Sabbath of Queens of the Stone age bijvoorbeeld) wordt weergegeven in de resultaten.

Dit alleen al zou het nuttig zijn om nieuwe muziek ontdekken en blogs die informatie plaatsen over kunstenaars en mp3 samples van hun werk.

De artiesten en nummers die zijn vermeld op de homepage van de dienst onthullen weinig informatie. De blog posts meestal staat de naam van de artiest, naam van het gratis nummer en het genre.

De meeste van de links leiden naar de blog van de muziek was posted on. Het is er dat je een download link naar een of meerdere mp3 ‘ s van de kunstenaar(s) die zijn beoordeeld. Deze blog berichten bevatten meestal een review van de song of artiest.

Maar Muziek is niet alleen dat weer wat geplaatst is op andere blogs op hun eigen pagina. Belangrijker dan dat is waarschijnlijk de zoekopdracht en categorisering van de muziek en artiesten.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de populaire tags, nummers op genre of gegevens. Geavanceerd zoeken aan de andere kant kan worden gebruikt voor het zoeken naar specifieke nummers, artiesten, blogs of in alle informatie in een keer.

muzik

De resultaten op de andere kant lijken de homepage aanbiedingen. Maar dat is meer dan voldoende en wordt toegevoegd aan de opwinding van de ontdekking. Het is waarschijnlijk een goed idee om te zoeken op specifieke genres muziek te vinden die u interesseren.

Alle mp3-nummers kunnen worden gedownload op de lokale computer systeem, kan dit oplopen tot meer dan honderd Megabytes van muziek per dag als de blog links zijn gevolgd.

Muziek heeft een grote en comfortabele manier van het ontdekken van nieuwe muziek die wordt geüpload en bekeken op het Internet. Een RSS-feed is beschikbaar om u te abonneren op de site en worden geïnformeerd over nieuwe ontdekkingen meer gemakkelijk.

Update: Je kan het vinden van de volgende muziek-discovery diensten die van nut zijn in de plaats:

  • Elk Geluid in een Keer
  • Muziek Suggesties Ninja
  • Artiest Explorer