Fjern De Seneste Filer Fra Windows-10 Hurtig Adgang

0
3490

Hvis du ikke kan lide Windows 10 holde en log over hver og hver fil, du vil have adgang, du skal blot fjerne de seneste filer fra Hurtig Adgang.

Lad os tage et øjeblik og huske, da den første generation af iPhone blev udgivet. Den manglede en masse af de ting, som andre Android-enheder på det tidspunkt var at tilbyde såsom Bluetooth og nemt at forbinde med enhver computer, du ønsker, uden brug af en mellemliggende interface til at styre din enhed.k.en iTunes, men stadig det viste sig at være en stor succes. Hvorfor? Fordi det revolutioneret den måde, smarte telefoner blev beregnet til at være.

Selv om Apple har taget markedet i en blitz, mange mennesker stadig har en masse forbehold om sin iOS og iPhone-enheder, navnlig som de er, som ikke anses for, at bruger-venligt på grund af nogle af de førnævnte begrænsninger Apple har pålagt dem. IOS bygger især før iOS 6 blev skuffelser, når vi sammenligner dem med hvad Android havde at byde på det tidspunkt, og det er grunden til, at mange mennesker stadig foretrækker at bruge Android på grund af dens tilgængelighed og brugervenlighed. Windows 8/8.1, velsagtens var lidt af både iOS og Android. Windows 10? Meget bedre.

Jeg siger dette, fordi Windows-10 har bragt brugerne endnu tættere på vores Styresystemer, på grund af den åbenbaring af funktioner, der tidligere var tilgængelige i OS X og Linux, såsom Virtuelle Desktops osv. En af de nyeste karakteristika for Windows 10 er Hurtig Adgang.

Hurtig Adgang er en funktion, der er dybest set indført for at sikre, at alt, som vi ofte bruger, er på vores finger tips. Med Hurtig Adgang til de er virkelig bare et klik væk, men det kan være irriterende, hvis du har adgang til noget du ikke vil have andre til at se på, som vist på billedet nedenfor. Så, for at blokere for, at det sker igen, skal du fjerne de seneste filer via følgende trin.

remove recent files from Quick Access

Åben ‘File Explorer-Indstillinger’ ved at søge det gennem Windows Search. Klik derefter på ‘Generelt’ fanen un-tjekke “Vis senest åbnede filer i Hurtig Adgang” under “Privatlivets fred”, billedtekst og for nylig åbnede filer vil ikke længere blive vist i Hurtig Adgang, som vist på billedet nedenfor.

Demonstration after new settings have been applied

Vores arbejde her er gjort!