Moto G väntas anlända på US Cellular Feb. 10

0
34

Moto G

Kommer endast att vara tillgänglig utan ett avtal, men prissättningen är ännu inte känd

Moto G har redan visat sig vara en kraftfull och prisvärd smartphone alternativet, och nu är det på väg till en annan operatör i USA som bygger vidare på sin olåst tillgänglighet från Play Store och Motorola själv, U.S. Cellular kommer att ansluta sig till raden av Verizon (om än dess förutbetalda avsnitt) erbjuder Moto G direkt.

U.S. Cellular bara kommer att erbjuda Moto G till fullt pris utan avtal (som man kan förvänta sig), men att vi ännu inte vet vad priset kommer att bli. Olåst modeller som finns i USA för $179, men en Verizon-specifik version säljer för bara $99 — vi kunde se U.S. mobil version kommer i närmare senare. Vi vet emellertid att denna modell kommer att skickas med KitKat ombord.

Android Central