MailStore Home 9.7 is uit

0
144

MailStore Home is een populaire e-mail-back-up en archivering software voor Microsoft Windows-besturingssystemen.

Vandaag de update brengt een enorme versie springen van MailStore Home 8.3 uitgebracht in September 2015 tot en met MailStore Home 9.7.

De versie springen kan worden verklaard door de integratie van een groot aantal nieuwe functies, en de re-integratie van MailSsore Huis in de ontwikkeling van de hoofdtak.

Honderden reparaties en verbeteringen zijn toegevoegd aan MailStore Home dankzij de re-integratie.

MailStore Home is een e-mail backup programma voor Windows die is gratis voor persoonlijk gebruik. U kunt het gebruiken om een back-up e-mails van de lokale desktop-clients zoals Outlook of Thunderbird, e-mail bestanden en e-mail accounts en diensten.

Het programma wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor Microsoft Exchange en Gmail, maar werkt samen met andere diensten even goed.

Wat het aantrekkelijk maakt is niet alleen de ondersteuning voor diverse e-diensten en protocollen, maar ook dat het biedt u een doorzoekbare index van alle back-up van e-mails en bijlagen.

MailStore Home 9.7

mailstore home 9.7

De changelog begint met een aantal notities die u informatie geven over de belangrijke wijzigingen die van invloed kunnen zijn op hoe je met behulp van het programma.

Ten eerste, de nieuwe versie, moet u de Microsoft .Net Framework 4.5.1 zorg dus dat is geïnstalleerd voordat u een upgrade uitvoert of uitvoeren van het installatieprogramma (u kunt controleren op updates wanneer het programma wordt geopend).

Wijzigingen aangebracht aan hoe bepaalde inhoud wordt geïndexeerd door het programma, en het wordt aanbevolen om te controleren of dat de iFilters niet ontbreekt door het laden van de beheerprogramma ‘ s na de upgrade en te klikken op de wijzig-knop naast “index zoeken.

attachments ifilter

U vindt er vermeld ondersteunde indelingen die u kunt inschakelen meteen, en de formaten die u nodig heeft om te downloaden filters voor.

Om dit te doen klikt u op “download filter” naast de filter die je kunt inschakelen. Dit wordt een help-pagina op de MailStore Home website die details hoe kunt u de ontbrekende filter om het systeem en hebben het opgepikt door het programma.

De laatste noot vermeldt dat ondersteuning voor Gmail is verbeterd. U kunt verwijderen van e-mails uw postvak in van Gmail nu bijvoorbeeld. Ondersteuning voor een nieuwe Gmail-profiel met OAuth ondersteuning is toegevoegd op de top van dat die verbetert de ondersteuning voor Google Mail-nog verder. Bovendien kan de configuratie van het profiel te verwijderen van berichten uit de mailbox automatisch (na backup)

Archivering prestaties verbeterd voor Microsoft Exchange 2007 of hoger EWS-postbussen, en voor IMAP-postvakken. Beide profiteren van “een nieuwe Firebird-eigenschap op basis van cache” en een “nieuwe map inhoud sync module”.

Een andere nieuwe feature is de ondersteuning voor het importeren van Outlook PST-bestanden direct in de Home-versie van MailStore.

Laatste maar niet de minste, data-integriteit controleert u kunt uitvoeren vanuit het systeembeheer pagina van de applicatie. De functie is alleen beschikbaar als een opdrachtregel parameter eerder.

Zo ver als functie verhuizingen zijn de betreffende MailStore Home 9.7 wordt niet geleverd met de AVM Ken archivering profiel meer, en je zult merken dat de geïntegreerde back-up functie is verwijderd.

Nu: Heb je een backup van uw e-mails? Zo ja, welk programma gebruik je voor de baan?