Hjælp os med at hjælpe dig og tage Android Central 2014 læserundersøgelse! (Åh, og du kan vinde gratis ting, også!)

0
129

Android Central

2014 er her, og vi planlægger at gøre det til endnu et fantastisk år for Android Central. Med mere end 13 millioner besøgende og 30 millioner sidevisninger per måned, vi er allerede den største og bedste Android-dedikeret community og ressource derude.

Og vi kan stadig gøre det bedre.

Som jeg nævnte søndag, vi kommer til at gøre mere for at hjælpe alle brugere — veteraner samt noobs — få mest muligt ud af deres Android-telefoner, tablets, smartwatches, ovne — noget og alt.

Inden vi kommer for langt ind i 2014, at vi ønskede at gøre en hurtig check-in med dig til at få din feedback på, hvordan vi laver, og hvad du ønsker at se mere (eller mindre) af i 2014. Det vil tage dig et par minutter, og vi vil elske din for det.

Også, i slutningen af den undersøgelse, du vil være i stand til at indtaste din chance for at vinde en af de tre Chromecasts, som vi har på højkant. Tak for at tage den undersøgelse, vi sætter pris på det!

Tage Android Central 2014 læserundersøgelse