Bekijk de nieuwe trailer van Luc Besson ‘ s Valeriaan en de Stad van Duizend Planeten

0
796

Europa heeft de eerste volledige trailer voor Luc Besson ‘ s aankomende science-fiction film, Valeriaan en de Stad van Duizend Planeten, die meer van de film wild sci-fi wereld.

We kregen onze eerste blik op de film weer terug in November, met een schitterende teaser trailer waarin de twee hoofdpersonen, Valeriaan (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne). Deze nieuwe trailer toont meer van het verhaal, waaruit blijkt dat het duo is verzonden naar Alpha — de titulaire “Stad van Duizend Planeten” — te helpen redden van de stad van een onbekende dreiging die zou kunnen vernietigen.

Net als de teaser van de trailer toont een film die veel lijkt op het in de zelfde trant als Besson ‘ s andere grote science fiction film, The Fifth Element, met een ton van wezens, weelderige landschappen, en wat lijkt op een ongelofelijke actie-sequenties.

De film is gebaseerd op een reeks van franse graphic novels Valérian en Laureline door schrijver Pierre Christin en kunstenaar Jean-Claude Mézières, en werd gepubliceerd tussen 1960 en 2010. De strips zijn ontzettend populair, en het is een project dat Besson heeft gewerkt sinds 2012.