Prep voor AWS Certified Solutions Architect Professional Examen (ZDNet Academy)

0
85

Amazon Web Services is de top infrastructure-as-a-service provider. Deze cursus preps u voor de AWS Certified Solutions Architect Professional examen.

Hier is de beschrijving van een cursus:

Amazon Web Services is de marktleider in het leveren van cloud computing-oplossingen voor zakelijke omgevingen, waardoor een grote vraag naar gecertificeerde AWS professionals. Deze cursus heeft tot doel om u voor te bereiden op de AWS Certified Solutions Architect Professional examen, aangeboden aan geavanceerde ontwikkelaars die al voorbij de Associate Certificering. Het behalen van dit examen krijgt u een invloedrijke certificering dat zal zeer waarschijnlijk blijken erg lucratief zijn.

Toegang 28 lezingen en 1,5 uur van de inhoud 24/7Fully voor te bereiden op de AWS Certified Solutions Architect Professionele ExaminationCover Virtual Private Cloud (VPC), simple queue service, gegevens pijpleidingen, CloudFront, & moreDiscuss AMR service, directe verbinding, elastic load balancers, & moreExplore theoretische concepten zoals AWS wereldwijde infrastructuur, AWS cloud prijzen principes, AWS Whitepapers, & meer

ZDNet Academy is een opleiding en certificering gebied op ZDNet en TechRepublic aangeboden in samenwerking met StackCommerce. ZDNet kan je een deel van de opbrengst van de verkoop van deze producten en diensten die worden aangeboden door onze partners.

Verwante Onderwerpen

Tech & Werk-Tech Industrie, CXO, Hardware, Enterprise Software