Amazon doodt uit de $60 onbeperkt jaarlijkse opslag in de cloud deal

0
117
amazondrive.jpg

In plaats van $60 onbeperkte opslag, Amazon, biedt nu 100GB voor $11,99 en 1 TB voor $59.99 per jaar.

Afbeelding: Amazon

Amazon ‘ s $60 per jaar opslag in de cloud luilekkerland is voorbij, maar het is nog steeds het aanbieden van een betere deal dan veel concurrenten.

Samen met onbeperkte opslag, Amazon heeft ook snijden de $12-een-jaar plan voor een onbeperkt aantal foto ‘ s. Echter, Prime-abonnees krijgen nog steeds onbeperkte foto-opslag als onderdeel van hun lidmaatschap, vergelijkbaar met Google ‘s onbeperkt aantal foto’ s bieden via de app Foto ‘ s.

Amazon biedt nu 100GB voor $11,99 en 1 TB voor $59.99 per jaar. Klanten kunnen huren up-to-30TB ruimte tegen een vast tarief van $59.99 per GB.

Het nieuwe plan uitgerold op donderdag, maar klanten die een bestaand onbeperkte opslag plan zal blijven hebben dat tot hun jaar verloopt. Klanten met auto-renew of die gebruik van minder dan 1 tb zal worden overgedragen naar de tier 1 tb.

Als met Apple en Microsoft, de nieuwe sign-ups nog steeds krijgen 5 GB gratis opslag, vergeleken met Google ‘ s meer genereus gratis 15 GB starter.

Amazon introduceerde het onbeperkte opslag optie in Maart 2015, als de concurrentie het opwarmen was voor de consument. Het drastisch zijn voormalige prijzen die varieerden van 20 GB voor $10 per jaar 1 tb voor $500.

De beweging gevolgd onbeperkte opslag aanbiedingen van Microsoft en Google, die met Amazon Web Services-infrastructuur in meer directe concurrentie met de twee rivalen voor de consument.

Zelfs zonder onbeperkte opslag, Amazon ‘ s opslag prijzen aanzienlijk lagere prijs aan zijn rivalen. Google door vergelijking biedt momenteel 100GB voor $19,99 per jaar, van 1 tb voor $99.99 een jaar, en 10 tb voor $99.99 een maand.

Apple heeft zojuist deze week ook herschikt zijn iCloud biedt. Het liet de tier 1 tb voor $9,99 per maand of $119, – per jaar, en te vervangen met 2TB aan dezelfde prijs. De 200GB tier kosten $2,99 per maand, of $35 per jaar en de 50 GB tier kost $0.99 per maand, of € 11.88 per jaar.

Meer op Amazon en opslag in de cloud

Storj introduceert een gedistribueerde blockchain beveiligde cloud-opslag serviceMicrosoft, AWS en Google kan nu pas beginnen met de volgende cloud computing prijs warGoogle vernieuwt de cloud storage, verlaagt de prijzen voor een nieuwe lowThe cloud prijs oorlog gaat door: Amazon bezuinigingen zijn cloud-opslag prijzen, weer