New Yorkers zijn met behulp van ondergrondse Wi-Fi om te ventileren over de gebroken metro — en het werkt

0
87

New Yorkers bekend voor een lange tijd dat hun subway busted was. Maar tot voor kort, ze misten een plek om te ventileren hun frustratie in het openbaar. Gelukkig, Gouverneur Andrew Cuomo kwam langs en geïnstalleerd draadloze internetverbinding in alle 279 ondergrondse metrostations, dus als er iemand is geplakt op een F-trein-zonder airco voor meer dan een uur, of wordt gedwongen te evacueren via de rat – en rook-gevulde tunnels na een Een trein ontspoort, ze kunnen doen wat ze altijd al wilde: een tweet van hun klachten rechtstreeks bij Cuomo.

Voor de afgelopen paar maanden, Cuomo is niet in staat om te twitteren iets van zijn officiële account zonder zijn noemt overspoeld met venijnige New Yorkers veeleisende hij vast de metro. Een tweet feliciteren met de promotie van zijn nieuwe secretaris lokt 20 antwoorden, elke één van hen over de metro.

Het was hetzelfde verhaal als Cuomo (of nauwkeuriger iemand op Cuomo personeel) getweet over de Republikeinse inspanning in het Congres tot intrekking en vervanging van Obamacare. Cuomo, een Democraat met aspiraties om run for president, getweet wat hij dacht dat het een progressieve en populistische boodschap, alleen worden voldaan met meer onenigheid van de metro renners.

Voor degenen die niet live in New York City, dit lijkt misschien een kleine manier om te pleiten voor de vitale infrastructuur verbeteringen. De Metropolitan Transportation Authority, die loopt van de metro, is een enorme bureaucratie en het begrotingsproces is ongelooflijk complex. Ook praten we over de grootste en drukste ondergrondse doorvoer systemen in de VS en één van de oudste in de wereld. Welke politicus maakt het beleid beslissingen die gebaseerd zijn op een paar krukken op Twitter?