Hier is de reden waarom Netflix vernieuwen Lieve Witte Mensen voor een tweede seizoen is deze geweldige nieuws

0
42

Lieve Witte Mensen, Justin Simien s geestige, vaak diepe satire van het leven op een fictieve Ivy League campus, is om terug te komen op televisie. Netflix zei vandaag dat de ensemble cast zal terugkeren voor een tweede seizoen, dat is ingesteld om te beginnen met de productie en later dit jaar. Als fan van de serie, ik ben helemaal blij: Lieve Witte Mensen is als smart over ras en leven op de campus als alles wat ik ooit heb gezien, en het is heerlijk ingewikkelde tekens invoeren van seizoen twee met een host van unfinished business.

De show pakt na de gebeurtenissen die in de Simien 2014 film, ook wel Lieve Witte Mensen. (Film spoilers volgen.) Sam Wit, een gemengd ras student aan de overwegend witte Winchester Universiteit, biedt onderdak aan een radio show genaamd “Lieve Witte Mensen” dat wordt een sensatie op de campus na een reeks scherpe opmerkingen over de race relations. Wanneer de campus krijgt een racistische uitnodiging voor een blackface-thema feest, zwarte studenten laten zien en de confrontatie met de meestal witte studenten die toon omhoog gekleed als Barack Obama, Rosa Parks, en anderen. De twist is dat Sam zelf de uitnodiging heeft verzonden, als een manier om de aandacht te vestigen op het racisme op de campus.

De film regelmatig verschuivingen perspectieven tussen tekens, Pulp Fiction stijl, vaak onthullende verborgen motieven langs de weg. Het is de rijkdom van een goede roman, en de tv-show maakt gebruik van haar uitgebreide speelduur te duwen en verder in die richting. Elk van de 10 half uur afleveringen gewijd aan het perspectief van één personage als ze navigeren door de nasleep van de partij. (Tussen Lieve Witte Mensen, De Onbreekbare Kimmy Schmidt, en de GLOED van een half uur komedies zijn zeker het beste Netflix heeft er nu.)

Ik verslond het eerste seizoen van dit voorjaar, op een enkele cross-country vliegtuig vlucht. Wat opviel was de diepgang van de personages. Sam is een krachtige stem voor studenten van kleur op de campus, en ze is hopeloos verliefd Gabe, een wit studente. Gabe is dol op Sam, maar de strijd om stappen met zijn vrienden, die op hun hoede van zijn motieven. Sam ‘ s betrokkenheid bij het versturen van de racistische partij bericht wordt onderzocht door Lionel, een nerdy gay student journalist met een hopeloze crush op zijn rechte jock huisgenoot, Troy. Troy is de zoon van de decaan, die hem duwen naar een advocaat tegen zijn wil. Ondertussen Troy is een affaire met een getrouwde professor.