Van Microsoft Windows-10 en je krijgt een eye tracking functionaliteit

0
102

0

Microsoft brengt eye-tracking voor Windows 10, op enig moment in de toekomst.

windows10eyetracking.jpg

Die feature, genaamd Eye Control, is al in de nieuwste Windows-10 Insider test bouwt. Het bedrijf heeft plannen om de release van de eye-tracking-functie als een algemene publieke bèta van Windows 10 Vallen Makers Update begint de uitrol van dit najaar.

Eye Control werkt momenteel alleen met de zweedse eye-tracking leverancier van Tobii Eye Tracker 4C op het moment, hoewel het bedrijf werkt voor het toevoegen van ondersteuning voor andere gelijkaardige apparaten. (Tobii eye-tracking technologie die al is gebruikt door een aantal gaming PC en monitor leveranciers.) De technologie maakt gebruik van een camera op een computer bij te houden waar een gebruiker zoekt op een scherm.

Een team van Microsoft ‘ s Een Week hackathon in 2014 de oorspronkelijke ontwerpers van deze functie, aldus Microsoft. Het was bedoeld om de bereikbaarheid te verbeteren van Windows-Pc ‘ s voor mensen die geen gebruik kunnen maken van andere traditionele input-apparaten, zoals de voormalige football-speler, Steve Gleason, die heeft een neuromusculaire ziekte genaamd amyotrofische laterale sclerose (ALS),

Eye Control kunnen gebruikers gebruik maken van een scherm met muis en toetsenbord en de tekst-naar-spraak met alleen hun ogen.

Meer Windows-10

Windows 10 S is klaar om getest te worden (maar net)

Windows 10 Subsysteem voor Linux uitgangen beta klaar voor de Herfst Makers Update

Microsoft zegt dat Windows 10 Makers Update is klaar voor business implementatie

Nieuwe Windows-10 Vallen Makers Update test build voegt Cortana stem commando ‘ s, telefoon-en PC koppelen

Windows 10 heeft eindelijk ingehaald Windows XP in bedrijven

Windows 10 tip: het Toevoegen van aangepaste snelkoppelingen voor het menu Start

0