Microsoft ‘ s nieuwe verenigde log-in-ervaring in public preview

0
81

0

Microsoft is weer een stap in de richting van het bijeenbrengen van de Azure Active Directory (AD) en een Microsoft-Account (MSA) identiteit diensten.

newsigninpage.jpg
(Afbeelding: MJF)

Vandaag, Aug. 2, Microsoft beschikbaar als een publieke preview van een nieuwe, verenigde log-in scherm/ervaring voor diegenen die gebruik maken van één of beide diensten.

(Een paar lezers gemerkt Microsoft het doen van een aantal A/B-testen van dit nieuwe uniforme ervaring van een paar weken geleden. Microsoft Chief Marketing Officer Chris Capossela geverifieerd via Twitter dat dit de nieuwe tv-gebruikers zou zien voor een aantal van de Microsoft-services.)

Microsoft is herinrichten van zowel de Azure AD en MSA sign-in pagina ‘ s, zodat ze een consistente look en feel. Ik zag de nieuwe login vandaag gaat Outlook.com en ingesloten een screenshot van wat ik hierboven zagen.

Het nieuwe ontwerp vraagt gebruikers om hun gebruikersnaam op het eerste scherm en voor hun wachtwoord op het tweede scherm. Microsoft ambtenaren zei in een blog bericht vandaag dat de twee-scherm sign-in “een hogere success rate” met behulp van deze aanpak en maakt het makkelijker om nieuwe vormen van authenticatie zoals telefoon sign-in en op certificaten gebaseerde verificatie.

Voor degenen die het gebruik van Azure, zien gebruikers een banner geeft hen de mogelijkheid om opt-in op het gebruik van de nieuwe ervaring. Dit is bedoeld om bedrijven de tijd om te controleren of de huisstijl van het bedrijf, als het gebruikt wordt, werken en tot een update van hun verwante documentatie en opleidingsmateriaal op basis van het nieuwe ontwerp.

Microsoft ‘ s weg naar het samenvoegen van Azure en MSA is lang geweest. In 2015, Microsoft nam wat ambtenaren beschouwd als de eerste stap in de richting van het samenvoegen van de twee identiteit diensten, met de release van een publieke preview van de nieuwe geconvergeerde programmeermodel.

Lees dit

AWS plooien Facebook, Google referenties in nieuwe ID federatie tools

Wachtwoord levensverwachting omlaag naar seconden

Het wachtwoord van de rotte kern niet de complexiteit, maar hergebruik

Een wachtwoord gekraakt en uw bedrijf is geschiedenis

Drupal problemen wachtwoord te resetten na besmette servers

0