Fix “Deze toepassing kan niet worden uitgevoerd op uw PC” op Windows

0
5446

Het Windows-besturingssysteem kan gooien, wordt de fout “Deze toepassing kan niet worden uitgevoerd op uw PC’ wanneer u probeert een programma uit te voeren dat wordt herkend door het besturingssysteem als onverenigbaar met dat bepaalde versie van Windows.

De foutmelding kan verschillende oorzaken hebben, en de volgende gids is een poging om u te voorzien van informatie die u kunt gebruiken voor het analyseren en corrigeren van de fout.

Houd er rekening mee dat u mogelijk niet in staat om het uitvoeren van bepaalde programma ‘ s op bepaalde versies of edities van Windows. Het meest simpele voorbeeld is de poging tot het uitvoeren van een 64-bits programma op een 32-bits versie van Windows. Er is geen oplossing voor dat duidelijk, andere dan probeert te downloaden van een 32-bit versie van de software en het uitvoeren van het.

Fout berichten

this app cant run on your pc

Terwijl “Deze toepassing kan niet worden uitgevoerd op uw PC” is waarschijnlijk de meest voorkomende fout bericht dat gebruikers krijgen wanneer ze worden uitgevoerd in het probleem, kan Windows het tonen van verschillende foutberichten:

  • Deze toepassing kan niet worden uitgevoerd op uw PC. Om te zoeken naar een versie voor de PC te controleren met de software uitgever.
  • Deze app niet kan openen. [App naam] kan niet worden geopend terwijl de User Account Control is uitgeschakeld.
  • Deze app is geblokkeerd voor uw veiligheid. Een beheerder heeft geblokkeerd voor je uit deze app. Voor meer informatie neem contact op met de beheerder.

De vaststelling van Deze toepassing kan niet worden uitgevoerd op uw PC

U kunt vast een aantal van de app openen van problemen meteen want het is duidelijk waarom het fout is weergegeven.

Als u een 32-bits versie van Windows, hoeft u de volgende foutmelding krijgen wanneer u probeert uit te voeren van een 64-bits programma.

Oplossing: ga naar de ontwikkelaar van de website en download de 32-bit versie (mits beschikbaar).

Als u een programma dat is ontworpen voor een bepaalde versie van Windows. Een programma dat is ontworpen voor Windows 10 kan niet worden uitgevoerd op Windows XP en vice versa.

Oplossing: Probeer om te zoeken naar een compatibele versie. Je moet downloaden van een eerdere versie van een programma als u probeert om het te draaien op een oudere versie van Windows. De meest recente versie van Google Chrome niet kunnen draaien onder Windows XP meer voor de aanleg ongeacht wat je ook probeert.

windows program compatibility

U kunt ook proberen en compatibiliteitsmodus inschakelen voor het programma. Met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand en selecteer eigenschappen. Overschakelen naar het tabblad Compatibiliteit en schakel de compatibiliteitsmodus op, en zet de target operating systeem met een andere versie van Windows.

Als dat niet werkt, heb je nog een optie die u kunt ontdekken: het installeren van een virtuele machine-software van bijvoorbeeld VirtualBox, maak een nieuwe Windows virtuele machine image met gebruik van ISO images die je kunt downloaden van Microsoft, en voer het programma in de virtuele omgeving.

Deze app niet kan openen

this app cant open

Als u dit foutbericht ontvangt, krijg je de oplossing van de fout die wordt geleverd met het onmiddellijk. Kortom, wat u hoeft te doen is het inschakelen van de functie gebruikersaccountbeheer in Windows op de machine om de toepassing te starten.

Lees ook: Hoe monitor Spotify resource-gebruik op Windows

De beperking is niet zo streng meer recente versies van Microsoft ‘ s Windows 10 besturingssysteem. U kan uitvoeren Foto ‘ s en andere toepassingen op machines waarop de Makers Update bijvoorbeeld, zelfs als de User Account Control is uitgeschakeld.

Oplossingen die u kunt proberen

Hier is een lijst van generieke oplossingen die u wilt geven een proberen om de fix “deze toepassing kan niet worden uitgevoerd op uw PC” fout.

  1. Probeer een oudere of nieuwere versie. Een bijzondere versie van het programma wellicht een bug die voorkomt dat het wordt uitgevoerd op sommige systemen. Dit is niet zo ongewoon gezien het feit dat er zoveel verschillende hardware en software configuraties die ontwikkelaars niet kunnen testen. Als de ontwikkelaar heeft geen oude versies archief, proberen de Oude Versie van de website in plaats daarvan door derden of download portals.
  2. Probeer het programma met verhoogde rechten. Sommige programma ‘ s vereisen verhoogde bevoegdheden uitvoeren. Klik met rechts op het programma en selecteer “als administrator uitvoeren”.
  3. Controleer de logboeken van uw security-oplossing te vinden als het bemoeid met het programma. De meeste beveiligingsprogramma ‘ s komen met opties voor de witte lijst van uitvoerbare bestanden. U kunt proberen dit na u zeker dat het programma is niet gevaarlijk.
  4. Probeer sideloaden als u probeert te laden van een Windows-toepassing die niet via de Windows Store. Je vindt de optie onder Instellingen > Update En Beveiliging > Voor Ontwikkelaars op Windows-10.
  5. Het uitvoeren van een security scan van het systeem. Malware kan het voorkomen dat bepaalde programma ‘ s worden uitgevoerd. Wilt u gebruik second opinion scanners, bijvoorbeeld Malwarebytes.

Oplossingen die niet werken

Als u zoeken naar de fout is online, u zult tegenkomen sites die post een aantal suggesties over hoe het probleem op te lossen. Het volgende is een korte verzameling van de suggesties die niet zal helpen, en zelfs averechts kan werken.

  1. Het uitschakelen van het SmartScreen-filters. SmartScreen is een technologie die Microsoft ingebouwd in Windows controleert toepassingen voor potentiële beveiligingsproblemen. Als Windows verdachten een programma om potentieel schadelijke, het geeft een aanwijzing voor de PC die de gebruiker vertelt dat het programma is geblokkeerd uitvoering. Het is mogelijk om te omzeilen deze SmartScreen-berichten, en dat is de belangrijkste reden waarom het vertellen van gebruikers uitschakelen van het SmartScreen-is niet productief.
  2. Het repareren van het Windows Register. Een andere vaak gezien suggestie is om het repareren van het Windows Register. Aangezien alle Register-reparatieprogramma ‘s zullen er alleen oplossen van algemene problemen, deze niet oplossen van het probleem van het niet kunnen uitvoeren van bepaalde programma’ s of applicaties op de Windows PC.

Nu: Nog andere tips om de fout op te lossen?