Hvordan til at slette WhatsApp beskeder, du har sendt

0
1833

WhatsApp tilføjet en ny funktion til sine messaging-programmer, som du kan bruge til at slette beskeder, du har sendt, der allerede bruger klienten.

Beskeder, du har sendt indtil nu ikke kunne ikke slettes af dig efter den kendsgerning. Der var ingen nåde frist til at fortryde afsendelsen, og det ser ud til, at brugere, der ønskede en sådan funktion, som arbejder på samme måde, hvordan e-mail-udbydere som Gmail give fortryde muligheder for en kort periode, efter afsendelse af beskeder.

Dette er ændret med den nye sletning af beskeder for alle funktioner, som er implementeret i de fleste nyere versioner af WhatsApp klient til Android, iOS og Windows Phone.

Sletning af WhatsApp beskeder

whatsapp delete messages

Den nye funktion har krav, der skal være opfyldt.

  1. Beskeder kan kun slettes via fjernadgang (læs: for alle), hvis syv minutter har ikke bestået, da de blev sendt.
  2. Afsenderen og modtagerne, skal du bruge den seneste version af WhatsApp klient.

WhatsApp vil ikke give dig besked, hvis sletning af beskeden er ikke vellykket. Det kan stadig blive slettet på den enhed, du bruger, men det kan ikke have været slettet på modtagerne enhed. Også, modtagere kan stadig se beskeden, inden det slettes.

Så, hvordan kan du slette beskeder, du har sendt hjælp WhatsApp?

Processen er enkel:

  1. Åbn chat, og rul til den besked, du ønsker slettet.
  2. Lang-tryk på den meddelelse, du vil slette.
  3. Valgfrit: du kan trykke på yderligere meddelelser for at markere dem og slette dem på en gang.
  4. Tryk på skraldespanden ikonet i grænsefladen.
  5. Vælg “slet for alle” mulighed for at have en WhatsApp slette den valgte sms-lokalt og eksternt.

Læs også: Microsoft til At-Gøre: slutningen af Wunderlist

Slettede beskeder er markeret som sådan i samtalen historie sammen med den tid, de blev slettet. Der er ingen mulighed for at gendanne slettede beskeder dog.

WhatsApp bemærker, at den funktion, der ruller ud i øjeblikket. Det kan tage et stykke tid, før det er tilgængeligt for alle brugere af messaging service.

Afsluttende Ord

Mulighed for at slette beskeder, er en handy, og du kan slette meddelelser, der blev sendt ved en fejl, for eksempel til den forkerte kontaktperson, eller beskeder, du har sendt, men ønsker fjernet af andre grunde.

Ulempen er, at du aldrig vil vide, om beskeden blev slettet eksternt, og om modtageren af beskeden læse det eller ej.

Nu Kan Du: