Du kan fortfarande uppgradera till Windows 10 gratis 2018

0
4154

Ända sedan Microsoft släppte Windows 10, användare och administratörer hade alternativ för att uppgradera Windows 7 eller Windows 8 till Windows 10 gratis.

Microsoft tappat en hel del förtroende i början med att Få Windows 10 kampanj som det trycker hårdare och hårdare, tills hela kampanjen misslyckades.

Den fria erbjudande om uppgradering till Windows 10 avslutades den 29 juli 2016, officiellt. Microsoft gjorde att hålla erbjudande på bordet för användare av hjälpmedel och teknik så att de kan uppgradera sina maskiner till Windows 10 gratis efter deadline.

Bolaget meddelade nyligen att man skulle gå i pension gratis uppgradering erbjudande för kunder som använder tekniska hjälpmedel i slutet av 2017.

Detta var inte det enda alternativet som Windows 7 eller 8.1-användare var tvungna att uppgradera, dock. Användare som hade en produktnyckel kan uppgradera till Windows 10 gratis efter att den 29 juli tidsfrist.

Jag körde ett test igår för att se om det är fortfarande möjligt att uppgradera en Windows 7 maskin till Windows 10 gratis. Jag installerade en ren kopia av Windows 7 Professional i en virtuell maskin, aktiveras systemet, och körde Windows Update för att installera alla tillgängliga uppdateringar.

Jag gick till “Kunder som använder hjälpmedel kan uppgradera till Windows 10 gratis” hemsida som Microsoft skapat för användare av hjälpmedel och teknik, och hör och häpna, det var fortfarande online.

Nedladdning av Windows 10 Uppgradera Programmet fungerade bra och jag sprang på den på systemet efteråt. Detta var när jag sprang in i den api-ms-win-core-libraryloader-l1-1-1.dll saknas fel att jag var tvungen att fixa först.

Uppgraderingen gick bra efteråt och Windows 10 installerat fin på den virtuella maskinen. Jag kollade aktivering status för operativsystemet och märkte att det var aktiverad digitalt.

windows 10 activated

Jag har inte prova den andra metoden för att uppgradera till Windows 10 gratis (produktnyckeln versionen), men det verkar troligt att det kommer att fungera lika bra.

Avslutande Ord

Gratis uppgradering erbjuda för användare av hjälpmedel och teknik som fortfarande fungerar efter ansökningstidens utgång. Det är möjligt att Microsoft har glömt att dra den sida i tid och att bolaget kommer att göra så under de kommande dagarna eller veckorna.

För nu, men du kan använda erbjudande om att uppgradera aktiverat Windows 7 (jag antar att Windows 8.1 system) gratis till Windows 10.