En af SpaceX ‘ s kraftfulde nye Falcon 9 raketter trak sin anden mission i aften

0
219

Update tirsdag 7 August, 1:50 OG: SpaceX ‘ s, der anvendes Blok 5 raket med held lettede fra Cape Canaveral Air Force Station i Florida på 1:18AM ET, implementering af Merah Putih satellit-lidt over en halv time senere. Falcon 9 er første fase booster også udført en vellykket landing på en af virksomhedens drone skibe i Atlanterhavet, bliver den 28 booster, at SpaceX har nogensinde tilbagebetalt.

Original Historie: Tidligt tirsdag morgen, SpaceX er dømt til at lancere en ny kommunikations-satellit fra Florida kyst, hjælp af en af sine anvendes Falcon 9 raketter til jobbet. Dette er dog første gang, at SpaceX vil genbruge en af sine nye magtfulde Blok 5 boostere — den endelige opgradering af Falcon 9, der formodes at være i stand til at gå til rummet og tilbage op til 100 gange. Tidligere versioner af køretøjet kun var i stand til at flyve til rummet to gange, betyder, at dette særlige køretøj kan være den første Falcon 9 for at gå ind i rummet for tredje gang.

Til denne mission, SpaceX er ved hjælp af den meget første Falcon 9 Blok 5 raket, der er fløjet, et køretøj, der sendte en stor kommunikations-satellit til Bangladesh i Maj fra Florida. Bilen landede på et af SpaceX ‘ s drone skibe, der efter flyvningen, og siden da har virksomheden gjort inspektion og renovering på køretøjet i løbet af de sidste tre måneder til at få det klar til flyvning igen.

SpaceX er ved hjælp af den meget første Falcon 9 Blok 5 raket, det er fløjet

I sidste ende, SpaceX håber, at gøre så lidt renovering på disse Blok 5 køretøjer som muligt, hvis nogen overhovedet. At begrænse mængden af kontrol og justering mellem re-flyvninger kan markant op for de besparelser, der SpaceX får fra genbruge sine raketter. Færre penge er der behov for, hvis færre mennesker og materialer, der er nødvendige for at vende rundt raketter hver gang. I sidste ende, SpaceX håber at flyve hver Blok 5 køretøj, i alt 10 gange, før enhver renovering er nødvendig.

Dog, da dette var den første Blok 5 flyvning, SpaceX CEO Elon Musk bemærkes, at kontrol er nødvendigt for at sikre, at disse køretøjer, der virkelig ikke har brug for renovering umiddelbart efter, at en raket er landet. “Ironisk nok, er vi nødt til at tage det ud til at bekræfte, at det ikke behøver at blive taget ud,” Moskus sagde under et opkald tryk på i Maj. På Twitter, Moskus også angivet, at inspektionen gik godt, men at komme ned til nul renovering kan være hård.

I aften lanceringen, vil et loft kommunikation satellit-kaldet Merah Putih i en høj bane over Jorden. Den satellit, der i sidste ende vil levere teletjenester til dele af Indonesien og Syd Asien, er indstillet til at blive udsendt ca 32 minutter efter start. Efter lanceringen, benyttes Falcon 9 booster vil forsøge at udføre en anden landing på en af SpaceX ‘ s drone skibe i Atlanterhavet.

SpaceX har en to-timers launch vindue for at få dette køretøj fra jorden, startende ved 1:18AM ET på tirsdag, 7 August. Så langt, vejret ser godt ud med en 80 procent chance for, at forholdene vil være gunstige for en lancering. SpaceX ‘ s dækning er dømt begynder cirka 15 minutter før start. Raket-entusiaster og natteravne bør tjekke tilbage for derefter at se denne mission live.