Nerder, fryde seg: Fare! er endelig bingeable på Hulu

0
26

Hvis du er en trivia weirdo, eller bare en ulidelig vet-alt som meg, på et tidspunkt i løpet av de siste årene har du lurt på hvorfor siste sesongene av Fare! er ikke tilgjengelig for å binge. Showet har luftet hver weeknight i flere tiår, gjeldende iterasjon etter å ha gjort sin opprinnelige debut i 1984; bare tenk på hvor mye trivia som er! Tilsynelatende er det svaret har hatt noe å gjøre med å holde spillet interessant: hvis deltakerne har hatt tilgang til bokstavelig talt hver kategori, og svaret du har kommet opp med sin forberedelse plutselig har et klart mønster (som i motsetning til bare å lese en haug av ting, og håper på det beste, måten Didi Pickles gjorde det). De er mindre sannsynlig å falle flatt på deres ansikter, eller gi oss disse lange, ubehagelig pauser når ingen vet svaret — kjedelig! Men det virker CBS og Sony Pictures har hatt en forandring i hjertet, fordi i dag ble det annonsert at Fare! har endelig kommet til Hulu.

Tilbudet er ikke hver episode, i henhold til en Hulu pressemelding, plattform har gått hele Spotify, “kuratering samlinger av noen av Jeopardy!’s flaggskip spesielle arrangementer, inkludert et Tournament of Champions, en College-Mesterskapet, og et Barn Uken, så vel som Slaget ved flere Tiår,” de fem-uke 30-års jubileum turneringen som holdes i 2014, som inkluderte folk som Ken Jennings. Det sa også nye episoder vil bli lagt til jevnlig, “noe som gjør det mulig for seerne å kontinuerlig teste sin kunnskap.” Oh, Hulu, min nerdete hjertet! Det er som de visste!

Hvis du trenger meg de neste 72 timer, du vet hvor du finner meg: stirrer zombie-aktig på min TV, sporadisk skriker svar i form av et spørsmål, spole fremover gjennom det meste av den uutholdelige smerter som er midt i spillet deltaker intervjuer — men se på noen for å se om Alex Trebek eit særs nyanser en stakkars intetanende regnskapsfører. Ta med snacks.