SAP ‘ s ‘Bring Your Own Knooppunt’ service maakt blockchain netwerk integratie makkelijker

0
70

Nul

In een poging tot vereenvoudiging van het integratieproces voor meerdere blockchain netwerken, SAP introduceerde haar nieuwe “Breng Uw Eigen Node” – service voor de klanten aan de 2018 TechEd Las Vegas-conferentie. Volgens een SAP persbericht, de service was aangekondigd naast twee nieuwe industrie blockchain consortia.

Moet lezen: SAP Data Hub vangsten Docker/Kubernetes container koorts

Het doel van de Bring Your Own Knooppunt integratie service is om het gemakkelijker te maken voor klanten en partners te integreren in verschillende blockchain infrastructuren, met minder wrijving. Het zal ondersteuning van de integratie tussen SAP-voorziene knooppunten en degenen die kunnen worden gehost op het terrein of in een andere wolk, de release opgemerkt.

“SAP vergemakkelijkt ook de interoperabiliteit van de blockchain ingeschakeld SAP-applicaties en business processen met extern bediende knooppunten en netwerken, het bieden van gelijke functionaliteiten ongeacht hun omgeving,” de release zei.

Ook: HET leader ‘ s guide op de blockchain Tech Pro Onderzoek

Klanten kunnen verwijzen naar de Bring Your Own Knooppunt serviceplan voor meer informatie over hoe te voldoen aan de vereisten voor geografische regio, regelgeving, hardware en prestaties met de release zei.

Als blockchain is binnengedrongen sectoren van banken tot diamant handel, industrie consortia hebben popped up-to-ondersteunen en stimuleren van innovatie rond de use cases. Op TechEd in Las Vegas, SAP introduceerde twee dergelijke consortia–een gericht op de farmaceutische en life sciences; en een ander targeting blockchain gebruik in de agribusiness, consumentenproducten en retail, volgens de release.

Volgens de release, de consortia zullen host “SAP klanten, partners en andere relevante spelers,” die komen samen aan het vlees uit de use cases en het identificeren van mogelijkheden voor intersectorale samenwerking. Het idee is dat deze consortia kunnen helpen bij het verbeteren van de transparantie en de efficiëntie rond het gebruik van de blockchain.

SAP ‘ s focus op de blockchain, net als bij veel andere bedrijven-investeringen in de technologie, is een future-proofing spelen. Een recente Tech Pro Onderzoek-onderzoek blijkt dat 70% van de professionals niet had gebruikt blockchain, maar 64% zei dat ze verwacht dat de technologie om de impact van de industrie op een of andere manier. Dat zelfde rapport vermeld onderwijs en de bruikbaarheid als de twee aspecten die nodig zijn voor de blockchain te krijgen bredere grip op de onderneming. Als dat gebeurt, hoewel, bedrijven als SAP wil het leiden van de integraties.

De grote afhaalrestaurants voor tech leiders:

SAP ‘ s nieuwe “Breng Uw Eigen Node” service wil het makkelijker maken voor klanten om te integreren meerdere blockchain netwerken, met minder wrijving.SAP kondigde twee nieuwe blockchain consortia: Één gericht op de farmaceutische en life sciences, terwijl de andere centra in de agribusiness, consumentenproducten en retail.

Verwante artikelen:

Hoe blockchain zal verstoren businessDownload het rapport als een PDF – TechRepublicHoe SAP maakt gebruik van antropologen om te bouwen aan betere software Blockchain: Een cheat sheet TechRepublicSAP prikkels als de klant verandert 2018 De 6 beste blockchain banen van de toekomst TechRepublic

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd op TechRepublic.

Verwante Onderwerpen:

SAP

Innovatie

Tech Industrie

Cloud

Veiligheid

Banking

0