Dit is Firefox de aankomende over:de performance-pagina van (grote verbeteringen)

0
27

door Martin Brinkmann op oktober 11, 2018 in het Firefox – 2 reacties

De Firefox web browser zal het schip met een vernieuwd en verbeterd over:performance-pagina en verwante functionaliteit snel.

Mozilla-ontwikkelaars zijn momenteel werken aan de herinrichting en heb ingeschakeld gedeeltelijk in recente versies van Firefox Nightly, de browser cutting edge ontwikkeling versie.

De Nachtelijke versie sport een nieuw ontwerp, maar de limieten op het display om de Energie-impact van informatie voor het moment. Terwijl Firefox gebruikers vinden schakelaars in about:config die schakel functies aan of uit te schakelen in de gebruikersinterface, niemand die meer data toevoegen van punten aan de prestatie-lijst lijkt te werken op het moment van schrijven.

Mozilla wil het geheugen metingen naar het over:de performance-pagina in Firefox 65.

Tip: ontdek wat u kunt doen als uw browser gebruikt te veel geheugen.

Firefox verbeterd over:prestaties

Mockups te benadrukken hoe de laatste pagina en gerelateerde elementen van de gebruikersinterface eruit zou kunnen zien.

firefox about performance update

Het over:de performance-pagina van lijsten prestatie-informatie voor tabbladen, geïdentificeerd tracker, en browser-extensies. De energie-impact en het gebruik van het geheugen wordt vermeld voor elke voorwaarde dat het artikel maakt gebruik van hulpbronnen.

Gebruikers kunnen beweeg de muis over de items te activeren directe acties, bijvoorbeeld om een tabblad te sluiten of open de add-ons pagina met details. Tabbladen kunnen krijgen van een i-pictogram naast hen die gebruikers kunnen klikken op openen van een detail-pagina met extra informatie.

Prestatie-gegevens kunnen ook worden toegevoegd aan een website control center. Gebruikers klik in het i-icoon naast het adres van de site om het scherm van het control center voor die site.

firefox performance data

Er vinden ze informatie over de veilige toestand van de verbinding, toestemming informatie, inhoud blokkeren opties, en binnenkort misschien ook de prestatie-informatie.

De informatie over prestaties hoogtepunten van een site gebruik van het geheugen en de energie-impact.

Slotwoord

Ik hou van de Manager van de Taak die Google geïmplementeerd in de Chrome-browser als het biedt een snelle manier om te weten te komen over het geheugen, de CPU, of netwerk-honger pagina ‘ s of extensies, en daar iets aan doen het meteen.

Mozilla nooit geïmplementeerd een Task-Manager-achtige interface in Firefox, de dichtstbijzijnde is het over:de performance-pagina. De geplande wijzigingen zullen het over:de performance-pagina van meer handig voor ontwikkelaars en gebruikers van Firefox.

Ik zou graag zien dat de CPU en netwerk informatie toegevoegd aan de prestatie-gegevens en opties voor het weergeven van gemiddelde waarden voor een duidelijker beeld op van een extensie of op het tabblad resource-gebruik (Facebook gebruikt 1,5 Gigabyte geheugen gemiddeld in de afgelopen periode van 48 uur).

De optie om te reageren meteen door met de muis over een lijn op het over:de performance-pagina van en bij het activeren van een van de beschikbare acties is een welkome aanvulling.

Al met al, ik ben op zoek naar de verandering.

Nu U: wat is uw mening over de plannen?