Facebook utvider sin dating funksjonen test til Canada og Thailand

0
72

Etter lanseringen av Facebook Dating i Colombia i September, og selskapet er nå å utvide sin test markeder til to nye land: Canada og Thailand. Testen inneholder også en del nye funksjoner som lar deg se tilbake på noen som du tidligere har gått på, eller ta en pause fra hele dating scene helt.

Den første funksjonen er kalt Andre Ser, en selvforklarende verktøy som gir deg mulighet til å revurdere en tidligere høyre-sveip. Det kan være nyttig ettersom flere folk logg på for å bruke denne funksjonen, siden det er fortsatt veldig nytt. Den andre oppdateringen lar deg pause matching i tilfelle du ikke lenger ønsker å date, enten det er fordi du har funnet noen eller er lei av hele online dating scene. (For mer hjelp på hvordan å navigere i det, sjekk ut min kollega Ashley Carman guide til dating apps.)

Facebook sier utvidelsen til Canada og Thailand vil i første omgang begynner som registreringer; – brukere vil ikke være i stand til å umiddelbart bla gjennom kamper til nok folk har valgt å bruke Facebook Dating. Foreløpig er funksjonen sitter inne i den største Facebook-appen i stedet for en spin-som Messenger og Facebook Lokale.