Fossila Sport Smartwatch debuterar med nya Bära 3100 chip och Bära OS

0
61

Fossil har tillkännagivit sin första smartwatch med en Snapdragon-3100 chip och Google är omgjorda Bära OS. Den bärbara, som kallas Sport Smartwatch, kommer i sex olika färger — grå, rosa, röd, blå, grön och svart, både 41 och 43 mm storlekar. Det finns också ett brett utbud av silikon remmar (28 totalt) som är utbytbara-och vattenavvisande.

Fossil är att betona Sport Smartwatch omgivande läge, integrerad puls sensor, 350mAh batteriet (med utlovad hela dagen batteritid), samt NFC och GPS-funktioner, som alla är tänkt att förbättras från och med klockan senaste generationen — men det finns några detaljer just nu om hur de har förändrats. Klockan inkluderar även Spotify och Noonlight, en räddningstjänst app förinstallerad.

Grid View

  • Foto av Stefan Etienne / Väg

  • Foto av Stefan Etienne / Väg

  • Foto av Stefan Etienne / Väg

  • Foto av Stefan Etienne / Väg

  • Foto av Stefan Etienne / Väg

För det mesta, dessa är alla funktioner som andra smartwatches aktie. Vad Fossila Sport har att gå för det är att det är en av de första att Bära OS smartwatches debut med Qualcomms nya bärbara chip, som är tänkt att erbjuda bättre batteritid. Och som vi alla vet alltför väl, Googles Bära OS och dess partners hårdvara lidit av låg effekt, föråldrade chipset.

Fossila kommer att börja sälja Sporten Smartwatch för $255 idag på nätet och direkt på Fossila butiker.