Vodafone NZ preps netværk, 5G

0
70

Nul

Vodafone New Zealand har annonceret samarbejde med Ciena at opgradere sin mobile netværk til at aktivere understøttelse på tværs af 5G, Internet of Things (IoT), og ultra high-definition video.

Ved at tilføje programmerbare kapaciteter til sit netværk, Vodafone New Zealand sagde, at det vil man også bedre kunne støtte virksomhedens kunder, som nu vil være i stand til at bruge en digital brugergrænseflade til at anmode om yderligere kapacitet på tværs af netværket.

Opgraderingen, der er involveret tilføje Ciena Blå Planet Styre, Kontrollere og Planlægge (MCP) Domain Controller og Flydende Spektrum.

“Udnyttelse af teknologier fra Ciena, Vodafone New Zealand er afsløringen af en smidig og adræt netværk, der kan reagere i realtid til sine kunders skiftende krav,” Vodafone NZ sagde.

“Med en adaptiv netværk, Vodafone bedre kan støtte en voksende virksomhed kundebase, der kræver høj kapacitet-forbindelse som business-applikationer, og arbejdsbyrden i stigende grad flytte til offentlige cloud-service (SaaS/IaaS) og cloud datacentre både lokalt og internationalt.”

Opgraderingen, der blev fulgt på Vodafone NZ tidligere i år sætter 400Gbps hastigheder på sit fibernet efter implementering af Ciena er WaveLogic Ai sammenhængende optik, med Ciena sidste år ZDNet fortæller, at det hjælper at teleselskaber forberede 5G ved at køre netværk modstandsdygtighed og resultater gennem netværk funktion virtualisering (NFV) og software-defined networking (SDN).

Vodafone NZ havde i Marts meddelte, 5G en retssag med Nokia, med de to selskaber fremvisning af use cases og implementeringer i Auckland.

De virksomheder, der afprøvet en 5G forbindelse på Vodafone NZ ‘ s Innov8 Auckland hovedkvarter i hele millimeter-bølge (mmWave) frekvensbånd, med udgående Vodafone NZ CEO Russell Stanners på det tidspunkt, siger, at de ville næste eksperiment med 5G over 3,5 GHz spektrum.

Nokia leveret sin AirScale og Fly platforme for 5G retssag med det system, der er forbundet til en enhed ved hjælp af tredjeparts-chipsæt.

“Som en førende global mobile afspiller, Vodafone har været aktivt involveret i at lede og forme 5G udvikling fra begyndelsen, med forsøg og partnerskaber er på vej i hele verden,” Stanners sagde på det tidspunkt.

“Vodafone vil fortsætte med at være på forkant med udviklingen af 5G, og med vores Kiwi opfindsomhed vil vi arbejde hårdt på at give vores kunder den seneste udvikling i 5G, så snart de bliver tilgængelige.”

Stanners sagde 5G udstilling om en fremvisning af, hvordan vi kan nemt udvikle vores eksisterende 4G og 4G+ netværk til 5G”.

“Som 5G er en trinvis opgradering til vores eksisterende mobile netværk, er disse tjenester vil blive anvendt i hele New Zealand i både byer og landdistrikter indstillinger-åbner op for en verden af muligheder for digital innovation overalt,” sagde han.

Vodafone NZ arbejder også på at implementere en smalbånd IoT (NB-IoT) netværk på tværs af New Zealand efter afprøvning af teknologien med Nokia tilbage i 2016.

Telco i September afslørede en fuld-årets resultat fald på NZ$7,7 millioner ned til NZ$39 millioner på trods af stigende indtægter, og tilskrev det resultat, at et “stærkt konkurrencepræget marked”.

Omsætningen var op ved NZ$5,1 millioner NZ$2 milliarder fra bagsiden af stigende mobile kunde numre. Vodafone NZ sagde, at det tilføjet 92,000 kunder i løbet af de sidste 12 måneder, mens rivaler Gnist fået 58,000 og 2degrees tabt for 27.000 kunder.

Kogan.com vil også lancere sin mobile tilbud i New Zealand fra bagsiden af Vodafone NZ netværk for dækning efter at have underskrevet en partnerskabsaftale med telco i juni.

Rival New Zealand transportøren Gnist i August annoncerede, at den planlægger at udrulle en 5G-netværk til at gå live inden 2020.

“Vi er i gang med en detaljeret planlægning ‘kort’ forventes 5G celle tætheder i New Zealand, og som et resultat af denne planlægning, og de læringer, vi har taget fra vores 5G test, vi er ved at danne en god forståelse af, hvor mange nye steder, vi bliver nødt til 5G, og hvor,” Spark administrerende direktør Simon Moutter sagde.

“Vi er allerede begyndt at opbygge program til at øge antallet af celle steder i vores eksisterende mobile netværk — og som vil sætte os i stand til at opfylde kortsigtede kapacitet efterspørgsel samt at lægge grunden for netværk densifikation, der kræves til 5G.

“Vi vil bygge Nye Zealands bedste 5G netværk, og vi har allerede begyndt at lægge grunden til at nettet, så når 5G frekvenser til rådighed, vi er i stand til at opbygge vores netværk og starte 5G tjenester i korte orden.”

New Zealand Handel Kommissionen i September meddelte sin beslutning om at bevare magt til at regulere indenlandsk roaming, citerer 5G som den primære årsag.

“En ny aktør kan kræve en NR [national roaming] arrangement for udviklingen af 5G,” sagde kommissionen.

Relaterede Dækning

Telstra partnere med Vodafone NZ på securityVodafone NZ overskud falder til NZ$39mVodafone NZ demoer 5G med Nokia5G netværk infrastruktur til at bølge gennem 2022, siger IDCOptus at lancere 5G hele Canberra og Brisbane i JanuaryNokia tegn €2b tilbud med Kinesiske luftfartsselskaber foran 5GA smugkig bag PÅ&T ‘ s 5G debut og $700 millioner brugt i Kentucky (TechRepublic)at Overvinde udfordringer at installere 5G på Governors Island i NYC (TechRepublic)CommScope køber ARRIS for $7.4 billionThree UK til at investere over £2bn i nye 5G infrastructureMobile sikkerhed på enheden: En guide til ledere

Relaterede Emner:

Cloud

0