Forbedre Økt Gjenopprette respons i Google Chrome

0
18

av Martin Brinkmann desember 07, 2018 i Google Chrome – 3 kommentarer

Googles Chrome-nettleser laster alle faner på start hvis økt gjenopprette fra, er aktivert. Chrome-brukere som kjører i nettleseren med et lite antall av kategorier vil ikke merke noen problemer i den forbindelse, men brukere som åpner flere titalls eller hundrevis av kategorier vil merke at økt gjenopprette bremser ned starten av nettleseren.

Brukere kan oppleve problem med ytelsen mens kategoriene er gjenopprettet. Chrome extension Native Lat Faner tilbudt en løsning på dette ved å bare legge den aktive fanen på økten starter. Google trakk extension fra Store, og mens den fortsatt er tilgjengelig, er det faktum at det er ikke tilgjengelig på Chrome nettmarked betyr at det er ignorert av de fleste av Chrome-brukere, og selv de som opplever ytelse i nettleseren starter.

Google Chrome har to eksperimentelle flagg som kan brukerne satt til enabled (aktivert for å forbedre økt gjenopprette og ytelse.

chrome session restore improve

  • Uendelig Økt Gjenopprette — Reduserer antall faner lastes inn samtidig i løpet av økt gjenopprette, for å forbedre responsen i forgrunnen kategorien.
  • Siden Nesten Inaktiv-økt gjenopprette bruke en definisjon av lasting som venter på CPU og nettverk quiescence.

De to flaggene er tilgjengelig på alle desktop-versjoner av Chrome-Windows, Mac og Linux, og Chrome OS. Alt du trenger å gjøre er å sette både flagg til enabled (aktivert) og starte Google Chrome for å dra nytte av funksjonaliteten; her er hvordan det er gjort i detalj:

  1. Legg inn chrome://flags/#uendelig-session-gjenopprette i adressefeltet for å vise de første flagget i nettleseren.
  2. Bruk menyen til høyre for å angi om den er Aktivert. Ignorere Starte ledeteksten for nå.
  3. Legg inn chrome://flags/#side-nesten-inaktiv i adressefeltet.
  4. Bruk menyen til høyre for å angi om den er Aktivert som godt.
  5. Start Google Chrome-nettleser.

Du kan merke etterpå at Chrome oppstart ytelsen er forbedret, og leseren kan ikke henge eller fryse lenger på start, eller kan det føles som om det er lagging. Kjørelengde varierer ettersom det avhenger av en rekke faktorer; føl deg fri til å legge inn en kommentar nedenfor for å la meg vite hvordan dette arbeidet ut på slutten.

Chrome laster alle fanene som var åpne i siste økt på start, men det vil ikke gjøre som alle på en gang lenger.

En viktig forskjell å Native Lat Tabs er at Chrome interne funksjon vil legge alle faner slutt, mens utvidelsen vil ikke. Faner få lastet inn når du bytter til dem i Chrome når du bruker filtypen, men ikke automatisk når du har nok ressurser er tilgjengelig for å sikre det.

Nå er Du: Hvordan er din browser er oppstart ytelse?