Traeger Ironwood 650 review: Deze smart grill kunt uw summer party spel

0
19
traeger-ironwood-650-12.jpg

Vandaag, Traeger geïntroduceerd updates voor de Pro en Timberline serie, terwijl ook het uitrollen van de nieuwe Ironwood serie. Alle zes de nieuwe grills, twee opties voor elk van de drie series, zijn WiFIRE technologie en de nieuwe D2-aandrijving systeem. Prijzen variëren van $799 en $1,799 en alles kan bediend worden met uw smartphone.

Als een jonge AMERIKAANSE kustwacht officier bewegen in het hele land, we zitten met goedkope houtskool of propaan grills die meestal duurde twee tot drie jaar voordat het uit elkaar valt. Toen ik de service en vestigde zich in een nieuw huis vijf jaar geleden besloten we op zoek naar een betere kwaliteit van de grill en kocht een Weber model, dat wordt aangesloten op het aardgas in mijn huis. Mijn grillen spel verbeterd, en met de hulp van de Meater draadloze thermometer mijn resultaten zijn robuust voor de afgelopen paar maanden.

Vorige maand, Klei Blackham, senior vice-president van de Methode van Communicatie, bereikt meter van mijn interesse in het testen van een nieuwe smart grill. Ik vroeg over de verbinding met mobiele technologie en leerde dat deze nieuwe roosters opgenomen Traeger de WiFIRE technologie die zorgt voor smartphone-connectiviteit en controle met de iOS-en Android-smartphones. Klei vertelde me dat mijn leven zou veranderen met een Traeger en na meer dan een week met drie verschillende grillen sessies en verschillende soorten vlees ik denk dat hij gewoon gelijk.

Zie ook: het Koken van een perfecte turkije met de hulp van de Meater draadloze thermometer en uw smartphone

Nieuwe Traeger Pro en Timberline modellen en prijzen

De Pro 575 en 780 vandaag zijn geïntroduceerd met het getal dat op de vierkante centimeter van de grillen van de ruimte. De Pro-serie heeft een 18-pond reservoir voor de pellets, een kerntemperatuurmeter, en een extra grill rek. De Pro 575 $799 en de Pro 780 is $999.

Deze twee roosters hebben de nieuwe WiFIRE technologie en D2 Direct Drive systeem. Een nieuwe Pro D2 controller is ook aanwezig met een verhoogde temperatuur bereik van 165 graden tot 450 graden, in vijf graden.

De Timberline 850 en 1300 werden bleek ook weer met 850 en 1300 vierkante centimeter van de grillen in de ruimte, in prijzen van $1,799 en $1,999. De huidige Timberline serie had WiFIRE technologie, dus dat blijft ook hier. Daarnaast is de D2 Direct Drive systeem wordt geleverd met een nieuwe Timberline D2-controller.

Een nieuwe pellet sensing technologie is aanwezig in deze twee nieuwe Timberline grills die gebruikers in staat stelt om te controleren de hoeveelheid pellets die momenteel in de hopper. U zal nog steeds iemand nodig om handmatig vullen van de trechter, maar dat is meestal een gemakkelijke taak voor een ander familielid of een buur.

Zoals aangegeven door Traeger:

De nieuwe D2 Direct-Drive-aandrijving maakt gebruik van een all-nieuwe ventilator met variabele snelheid en vijzel, het bieden van optimale blauwe rook van de productie binnen een veel bredere waaier van de temperatuur voor de fijnste hardhout smaak. Het beschikt ook over Turbotemp-technologie, waardoor de grills te krijgen heter sneller, zodat gebruikers kunnen grillen snellere en meer nauwkeurige koken temps. De D2-aandrijving op alle aangedreven door een industry-first brushless motor, het leveren van jaren van betrouwbare prestaties.

Ironwood 650 specificaties

De nieuwe Ironwood serie komt als de Ironwood 650 en 885, weer met deze nummers opgeven van de vierkante centimeter van de grillen van de ruimte. De 650 is geprijsd op $1,199 en de 855 $1,399.

WiFIRE technologie, de D2 Direct Drive systeem, Traeger de DownDraft Uitlaat en TRU Convectie-systemen en nieuwe Ironwood D2-Controller zijn allemaal te vinden op de nieuwe Ironwood serie. De waaier van de temperatuur van de grill is 165 tot 500 graden Fahrenheit, in vijf-graden, met een nieuwe Super Rook Modus waarmee je snel het verhogen van de rook en het vergroten van de smaak met een enkele druk op de knop op de D2-Controller of in de smartphone-app.

De Ironwood 650 gemonteerd heeft afmetingen van 46 cm breed en 27 cm diep 48 cm in de hoogte. Het verzamelde gewicht, met een lege hopper, is 146 pond. De korrel hopper heeft een capaciteit van 20 pond.

Een vet emmer is voorzien van een paar extra emmer liners. De emmer haken aan een haakje aan de linker kant van het vat dat wordt gevoed door het vet drip pan. U kunt de aankoop van vet lekbakje liners, een opvouwbare voorkant plank, en een grill dekken. Traeger opgenomen een grill cover met dit evaluatie-eenheid en het is gemaakt van zeer dik materiaal met een rubber voering om de grill volledig beschermd is als je het niet hebt onder een kap buiten.

Een kleinere bovenste rooster wordt geleverd met een lager die gebruikt kan worden in twee standen. U kunt volledig te verwijderen van de bovenste of onderste rooster ook in om de flexibiliteit bij het koken of onderhoud van de vetbak of firepot.

Een roestvrij stalen plank is bedoeld voor de linkerkant van de Ironwood 650 met drie haken aan de voorzijde en hang je grillen keukengerei. Er zijn een paar andere schroeven in de links voor andere accessoires.

Unboxing ervaring en het eerste gebruik

De Ironwood 650 evaluatie-eenheid werd geleverd via FedEx Freight met een grill cover en tassen van hickory en apple pellets. Het kwam op een pallet in een grote doos die vermeld werden twee mensen aanbevolen voor de installatie van de grill. Helaas, niemand anders aanwezig was de dag aangekomen, zodat ik het zelf. Houd in gedachten, ik speelde voetbal en rugby in het college, dus was het vertrouwen in mijn vermogen om te manoeuvreren rond 150 pond van de grill.

Het vak dat de Traeger was verpakt in is heel groot en toen mijn drie meisjes jong waren we altijd forten van deze vakken. Dus, ik was aangenaam verrast om te zien dat Traeger aanwijzingen op het scherm om te keren van de buitenkant van de doos en afgedrukt op de binnenkant van de doos als een van de coolste hutten voor kinderen die ik ooit heb gezien. Ik bood de doos in onze buurt Facebook groep en het was snel geschept door een gezin met jonge kinderen, die hebben genoten van het spelen in het elke dag sinds ik passeerde langs.

Traeger bevat easy-to-read-instructies voor de montage, een handleiding, de tools die u nodig hebt voor de montage (moersleutel en schroevendraaier), en alle van de hardware die nodig is voor de montage van de grill. De belangrijkste componenten, met inbegrip van het vat, een trechter, en de controller, zijn al gemonteerd in de doos. Setup bestaat hoofdzakelijk uit het aanbrengen van de vier benen, draagbeugels tussen de benen, het handvat van het deksel en roestvrijstalen zijrek. Interne grill rekken, vet drain pan, en andere onderdelen zijn verwijderd van de binnenzijde van de grill eerste en vervolgens opnieuw worden geïnstalleerd in hun juiste locatie nadat je de benen op en staan de grill. Een stel benen heeft grote wielen, terwijl de andere set wielen met vergrendeling mechanismen zodat de grill niet bewegen in winderige omstandigheden of op een ondergrond die niet vlak zijn.

De Ironwood 650 heeft een nieuwe pil-vormige vat het ontwerp, samen met Traeger de DownDraft uitlaat en TRU Convectie systemen om te helpen met het eten koken in de kortste hoeveelheid tijd. In tegenstelling tot veel Traeger grills, er is geen schoorsteen voor de uitlaat de uitlaat is in plaats daarvan gedwongen uit de bovenkant van de rug van het vat en dan naar beneden richting de grond.

Na het monteren van alles, ik volgde de instructies in de gebruikershandleiding van het seizoen de grill. Dit is een proces dat duurt ongeveer een uur en moet alleen worden ingevuld de eerste keer dat u het vuur van de grill. Het duurde langer voor de eerste ontsteking dan ik had verwacht, zelfs na het aanzetten van de boor, dus ik heb eigenlijk geleegd uit de brand pot en begon de ontsteking volgorde een tweede keer met meer geduld voor ontsteking. De tweede keer ging alles zoals gepland voor kruiden.

De grill aangestoken in een tijdige wijze, elke keer na het proces van het drogen en ik ben erg blij met hoe snel opgewarmd. Terwijl de app kun je makkelijk sturen recepten en koken instructies op de grill via WiFi, kunt u ook handmatig invoeren aangepaste koken cycli gebruik van de D2-Controller. Aangepaste koken cycli kan ook worden ingesteld in de smartphone-app en verzonden via WiFi naar de Traeger. De grill is op mijn rug patio en de WiFi-verbinding met geen problemen.

De Ironwood 650 is uitgerust met een sonde. De bewijzen aangesloten via een 3,5 mm-aansluiting van de front links van de D2-Controller en vervolgens door middel van een rubberen ring aan de binnenkant van de grill. Ik heb de probe voor een paar recepten en het heeft bewezen om te worden nauwkeurige en essentieel voor het juist koken van het vlees tot in de perfectie.

Er is een timer knop op de D2-Controller die u kunt gebruiken voor timing andere dingen, zoals plantaardige koken, rijgen, of het roosteren van broodjes. Het heeft geen invloed op werking van de grill of recepten. Er is ook een Super Rook knop die u kunt gebruiken wanneer de barbecue is tussen de 165 en 225 graden Fahrenheit om het toevoegen van meer rook smaak aan je vlees.

Ik veranderde ook uit hardhout pellets in de afgelopen 10 dagen. Dit was makkelijk te doen met behulp van een spatel en de achterkant clean-out deur aan de achterkant van de afvalcontainer. Ik heb gewoon gehouden in een grote kom onder de deur en verwijderd van de pellets in de hopper op deze manier.

Zie ook: de Beste BBQ apparatuur voor de tech-fans

De Smartphone applicatie

De Traeger app en WiFIRE technologie werd eerder alleen op de Timberline serie, maar met de releases van deze smartphone-connectiviteit is nu ook beschikbaar op een paar Pro en Ironwood grills. Om het volledig testen van de capaciteit van de Traeger app ik heb het getest met een iPhone XS, Samsung Galaxy S10 Plus, Google Pixel 3 XL, en de Samsung Galaxy Note 9.

De app lijkt dezelfde mogelijkheden of u met een iPhone of een Android-telefoon met een iets verschillende manieren om toegang te krijgen tot de verschillende onderdelen van de app. De Android-app maakt gebruik van een drie-bar menu icoon om de dia in opties aan de linkerkant van het display, terwijl de iOS-app heeft onder pictogrammen om te schakelen tussen de belangrijkste pagina ‘ s voor thuis, recepten, WiFIRE, winkel, dealer locator, en andere nuttige Traeger verwijzingen.

Op het start scherm ziet u een aanbevolen recept, de status van uw aangesloten grill, een gedeelte problemen oplossen, en snelle toegang pictogrammen top 10 recepten, favorieten, tips & trucs, en filters voor het snel bekijken van recepten voor rundvlees, varkensvlees, gevogelte, lam, groenten, vis, wild, gebak en cocktails. De recepten hebben een thumbnail van de foto, de naam van het recept, beschrijving, tijd om te koken, en het aantal ingrediënten. Tikken op een specifiek recept geeft je de mogelijkheid om snel toe te voegen aan uw favorieten, delen van het recept, bekijk de moeilijkheidsgraad, ziet u de geschatte prep tijd, bekijk het tijd om te koken, en te zien welke houten korrel wordt aanbevolen voor dat recept.

Zodra u een recept dat u wilt om te koken, scroll naar beneden voor de ingrediënten en dan verder naar beneden voor de voorbereiding details. Na het krijgen van alles samen en dan voordat je naar buiten gaat om te grillen, tikt u op de knop om te koken nu en het recept zal worden verzonden via WiFi naar uw aangesloten grill.

De app zal de controle van de volledige grillen ervaring, met inbegrip van het informeren u wanneer de tijd of de sonde temps zijn bereikt en vervolgens door te gaan naar de volgende stap in de grillen van het proces (indien van toepassing). De app controleert de grill temps, evenals het verzenden van waarschuwingen rijg en het uitvoeren van andere handmatige taken die de app niet meer kan uitvoeren. Omdat veel rook en grill keer blijven voor de vele uren, bent u niet langer gebonden aan het huis bij de voorbereiding van de maaltijden. Ik was het beheersen van de grillen ervaring van het kantoor op een dag en de datum die nacht een andere dag. Het was geweldig om een volledig en compleet inzicht in de status van de maaltijd op de barbecue via de smartphone app.

In de WiFIRE sectie van de app kunt u de grill temperatuur, de temperatuur van de probe en de timer status. Tikken op een van deze drie kiest zet dat gegeven in het midden van het beeldscherm in een groter formaat. De knoppen aan de onderkant van de WiFIRE display kunt u met een saus timer, super rook-modus en schakelt u het warm te houden optie.

De winkel optie in de app kunt u bestellen grills, hardhout, accessoires, grill covers, sauzen, wrijft en specerijen, kookboeken, Traeger kleding, en de onderdelen en de reparatie van uw grill.

Grillen ervaringen

Mijn broer is een fervent buitenmens die jaagt en vist regelmatig, met inbegrip van het slachten van zijn eigen spel en vervolgens te grillen op Traeger grills. Hij heeft altijd in het bezit geweest als de familie grillmaster, maar was ook blij om te horen over mijn ervaringen met deze nieuwe Ironwood 650 smart grill. Ik vond hem een voorbeeld van de Traeger BBQ brisket ik gekookt en hij vond het geweldig. Mijn jongste dochter houdt van haar oom ‘ s borst, maar zei de een ben ik bereid zelfs verslaan zijn standaard van uitmuntendheid.

Sinds ik testte de Ironwood 650 met meerdere telefoons, was het voor mij duidelijk dat de iPhone-app was gewoon een beetje betere functionaliteit. Dit is niet verwonderlijk aangezien ik doorgaan met het vinden van iOS-apps om beter te zijn dan de Android-apps in grote en kleine manieren. Het duidelijke verschil in de Traeger app is dat de Android-app toont niet de huidige stap in het proces op de home pagina of de WiFIRE status pagina. Dit is een beetje irritant, omdat ik probeerde een paar van de verschillende gerechten in de afgelopen week en wil graag weten hoe veel stappen en waar ik was in het geheel grillen proces.

In de afgelopen 10 dagen heb ik de Ironwood 650 om te koken, een geroosterde beer can chicken, smoked pork loin, de BARBECUE en de brisket. Ik gebruikte hickory hout pellets voor de kip en de brisket met apple pellets voor de varkenshaas. Ik ging naar de winkel te kopen sommige Traeger Handtekening pellets en mesquite om te proberen een aantal andere smaken. Ik heb zalm te roken, maar kreeg niet de kans om te grillen voor de review embargo opgeheven. De kip was erg vochtig, maar de volgende keer ben ik van plan om het te roken voor een paar uur en dan zet de temperatuur op het einde om de huid knapperig wordt. De varkenshaas was uitstekend en uiterst gemakkelijk te grillen. De BBQ klapstuk was heerlijk weer dus gemakkelijk te doen dat het bijna gênant om te zeggen dat alles wat ik deed was het wrijven over de kruiden, wrap it up voor 24 uur, en gooi het op de Ironwood 650 als de Traeger deed al het werk.

Ik heb erg genoten van de grillen met de Traeger Ironwood 650 en helemaal gek van de geur van de rook die is ingesloten in mijn kleren en in mijn neus. Het is verbazingwekkend hoe veel je kunt doen met een Traeger grill en ik pas begonnen aan het testen van de mogelijkheden. Ik begrijp je kunt bakken van pizza ‘ s of cookies, grill groenten, en nog veel meer. We gebruiken onze grills hier in de Staat Washington, het hele jaar lang, vanwege de milde temperaturen en ik kan niet wachten om te proeven meer grote maaltijden gekookt met de hulp van mijn smartphone.

Verwante Onderwerpen:

Hardware

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Beoordelingen