Vil iPhone XE være Apples næste store ting?

0
32

Apple, et selskab, der har gjort smartphones med en $1.000 pris synes normale, synes at være arbejder på en opdatering til den nu hedengangne budget iPhone SE (som er ved at blive uformelt kaldet iPhone XE). Og det kunne meget vel blive Apple næste store ting.

Skal læs: iPhone batteri dræne hurtigt efter installation af iOS 12.2? Her er hvordan man kan diagnosticere problemet og få mere batterilevetid

Apple er et firma, der er midt i forvirringen. Jeg tror, at mens mange af os ville ikke have noget imod den slags uro, hvor vi vi trækker i milliarder af dollars og sælge en række produkter, der alle er blevet kendte navne, er det ikke desto mindre uro. iPhone salget er faldende, og at Apple er der i stigende grad er afhængige af mindre indtægter (mindre sammenlignet med iPhone), såsom service og hovedtelefoner.

Derfor er iPhone-salget falder? Der er utallige årsager, der spænder fra mætning af markedet for at mærke træthed, og, som Apple selv indrømmer pris.

Så, hvad er en god løsning til at sticker chok? Enkel. Til en lavere pris.

Indtast iPhone XE, rygter om opdatering til iPhone SE.

Mens vi vide intet officielt om iPhone XE, der er masser af rygter. Det vil angiveligt har en lille bezel-mindre skærm (enten 5.42-tommer eller 4,8-tommer), og komme med Ansigt-ID authentication system, en 12-megapixel kamera, og har på sit hjerte A12-Bionic chip.

Væsentlige, det er en nedskaleret iPhone X/XS (deraf navnet). Og det er også opnår den dobbelte opgave med at bringe en ny lavere omkostninger iPhone til markør samtidig giver det nok begrænsninger for at forhindre cannibalization af højere-end udstyr.

Jeg tror, at en ny iPhone med en mindre skærm og mere beskedne pris (bemærk, at jeg ikke har sagt billige… samtidig tror jeg, at Apple kunne bygge en $300 iPhone, ville jeg forvente, at iPhone XE at starte på $600).

Jeg tror, at Apple vil holde $300 til, når det er nødvendigt at fokusere mere på økosystemet udvidelse til at køre tjenester indtægter.

Se også:

iOS 12.2 er et praktisk nyt tidsbesparende funktion, når din iPhone eller iPad pauser downAMD tager sigte på at Intel med nye 2nd-gen Ryzen Pro og Athlon Pro mobile processorsApple hardware opdateringer er blevet kedeligt, og virksomheden kender itiOS 13 wishlistHardware er svært: tech produkter, der narret eller undladt usThe nye MacBook Pro ‘ s mest hæslige design flawHow at stoppe din iPhone fra tracking og lagring af de steder, hvor du bor, arbejde, og visitThe ulemper af at købe en ny MacSome GPS-modtagere kan få funktionsfejl, på eller efter April 6Should du være bange for din laptop webcam?

Relaterede Emner:

iPhone

Hardware

Mobilitet

Smartphones

Tabletter

iOS