Arbeid belooft een andere AU$5m te stimuleren Australië digitale vaardigheden

0
40

Twee dagen van de federale verkiezingen, de Australië pvda heeft aangekondigd dat het zou investeren AU$5 miljoen, indien verkozen, om te helpen bij het opzetten van een Digitale Vaardigheden Centre of Excellence.

Een verklaring van vier schaduw ministers is licht op de details, maar zegt Arbeid zou werken met state of territory regeringen als een gelijkwaardige partner voor het ondersteunen van de ontwikkeling van het centrum.

“Als de technologie wordt gebruikt door bedrijven meer en meer om de productiviteit verhogen en een sterkere bedrijven, de vaardigheden van de verwachtingen van het werken Australiërs zal veranderen,” de verklaring toegevoegd. “En als we willen dat het land innovatiever te worden en de concurrentiepositie in de wereld, we moeten de mensen met de vaardigheden om te helpen dit te bereiken.”

Volgens van de Arbeid, de Australiërs zouden worden opgeleid in een centrum gebruik te maken van de meest up-to-date of opkomende technologie. Ze zou ook de ontwikkeling van de opleiding platforms om te helpen de twee grootstedelijke en regionale-gebaseerd studenten.

Geselecteerde TAFE en digitale aanbieders van opleidingen zou ook worden gebracht in het centrum om te leveren “moderne ontwikkeling van vaardigheden trajecten.

Voor de financiering van het Centrum zou komen van de AU$25 miljoen euro investeringen van de Arbeid heeft gereserveerd voor de ontwikkeling van de Regionale Digitale Vaardigheden Hubs.

Volgt Shadow Minister voor de Digitale Economie, Ed Husic op dinsdag markering van de Arbeid is gericht op het “menselijk kapitaal” deze verkiezing.

Arbeid is van plan op het snijden van de federale overheid, Ondernemers Fonds en de Groei van de Sector Centra die werden opgericht in het kader van de voormalige Minister-president Malcolm Turnbull en zijn AU$1,1 miljard Nationale Innovatie en Wetenschap Agenda. Husic zei dat hij liever de financiering voor start-ups om te komen van de private sector in plaats van de belastingbetaler zakken.

Met Arbeid op maandag aankondiging van zou maken op 5.000 plaatsingen op TAFE, gratis, voor tech-gerelateerde cursussen, terwijl ook zeggen dat het een push-grote overheid DEZE leveranciers om te verzekeren dat een op de 10 werknemers werken op grote overheid digitale projecten zijn digitale leerlingen of stagiairs, Husic weer uitgebreid op zijn partij de plannen van dinsdag op hoe het zou gaan met Australië vaardigheden tekort.

Hij wees naar de SMART Visum, oorspronkelijk aangekondigd in Mei 2017, zou zien van de introductie van een nieuw visum voorbehouden voor de “wereld-leiders” in de Wetenschap, de Geneeskunde, de Academische wereld, Onderzoek en Technologie (SMART) in directe reactie op de Coalitie 457 visa hervorming.

“We proberen om wat momentum en de nadruk op het tekort aan vaardigheden lokaal”, zei hij. “We konden vullen elke vacature hier in Australië met een lokale en ik denk nog steeds dat er een wereld voor geschoolde migratie.”

Arbeid op donderdag gezegd dat het geschatte 100.000 digitale geschoolde werknemers nodig zal zijn tussen nu en 2023.

“Arbeid is vastbesloten ervoor te zorgen dat we krijgen de Australiërs ervaren up en klaar voor de banen vooruit,” de oppositie-partij gezegd.

Australische verkiezingen 2019

Grote partijen strijden om de regionale Australië tech voteHusic zegt Arbeid is toegewijd aan de hervorming van Australië encryptie wetten
Arbeid draai de schroeven op de multinationale royalty paymentsLabor te schoppen in AU$7.5 miljoen Vierkante Kilometer ArrayLabor om afstand te doen van upfront kosten voor 5000 studenten TAFE
Arbeid toezeggingen AU$3 miljoen voor Perth Blockchain AcademyMorrison toezeggingen AU$156m te bouwen cyber beroepsbevolking en de bestrijding van cybercrime als re-electedMelbourne beloofd AI centrum als Arbeid wint electionLabor pleegt AU$2 miljoen in de richting van Broadmeadows cyber opleiding centreOnline roofdieren en social media platforms op Morrison ‘ s agendaLabor stelt SLIMME plan voor 457 visa hervorming
De arbeid zal investeren AU$245m in regionale telco ‘ s als electedTechnology problemen niet worden opgelost door meer Kool-AidAustralia cyberveiligheid chief Alastair MacGibbon resignsAustralian Budget 2019: Alles wat je moet weten

Verwante Onderwerpen:

Australië

CXO

Digitale Transformatie

Tech Industrie

Smart Cities

Cloud