Cisco iets beats Q3 verwachtingen

0
20

Cisco: DNS aanvallen zal ondermijnen van het vertrouwen in het internet
Geavanceerde hacken van de groep kranen brede set van kwetsbaarheden als onderdeel van hun algemene hacken van de spree.

Cisco gepubliceerd zijn derde kwartaal een financieel verslag op woensdag, iets beatig de markt had verwacht.

Het bedrijf boekte een non-GAAP-inkomsten van 78 cent per aandeel op een omzet van $13 miljard euro, 6 procent jaar-op-jaar stijging.

Analisten verwachtten een winst van 77 cent per aandeel op een omzet van $12.89 miljard.

Product was de omzet met 7 procent tot $9.72 miljard euro en de omzet steeg met 3 procent tot $3.24 miljard. Product omzet bevat de omzet van infrastructuur, platforms, die groeide met 5 procent tot $7.55 miljard euro voor het kwartaal. De omzet van security-producten groeide met 21 procent tot $707 miljoen en een omzet van aanvragen steeg met 9 procent tot $1.43 miljard.

cisco.png

Door de geografische segmenten wordt voor de opbrengsten in de Americas steeg met 9 procent, in EMEA met 5 procent, en in APJC de omzet daalde met 4 procent.

“Onze sterke resultaten in het vierde kwartaal was in het bedrijf, als gevolg van onze klanten het vertrouwen in onze strategie, business model en toonaangevende portfolio,” CEO Chuck Robbins zei in een verklaring. “Technologie is de kern van onze klanten met strategieën en bouwen we de technologie om hen te helpen met het bereiken van hun bedrijfsdoelstellingen.”

In Q3, Cisco sloot de overnames van Luxtera, een particuliere onderneming semiconductor bedrijf, en Singulariteit Netwerken, een privaat netwerk infrastructuur analytics bedrijf.

Voor het vierde kwartaal, het bedrijf is het voorspellen van niet-GAAP-winst van tussen de 80 cent en 82 cent met een jaar-op-jaar groei van de opbrengsten tussen de 4,5 procent en 6,5 procent.

Binnen Infrastructuur, platforms, Robbins genoteerd op een woensdag conference call dat Cisco is de integratie van de intentie-gebaseerde netwerken over de enterprise portfolio “om onze klanten te helpen het beheer van meer gebruikers, apparaten en dingen aan te sluiten op hun netwerken.”

Het bedrijf kondigde onlangs een aantal nieuwe platformen uitbreiden van het Netwerk van de Onderneming portfolio uit met de lancering van onze abonnement-gebaseerde WiFi-6-toegangspunten en Katalysator 9600 Campus van de core switches, speciaal gebouwd voor de cloud schaal netwerken.

“Door het combineren van onze automatisering en analytics software met onze brede portfolio van switches, access points en controllers, we zijn het creëren van een naadloze end-to-end, wireless-eerste-architectuur voor onze klanten,” Robbins zei.

In een e-mail naar ZDNet, analist Patrick Moorhead opgemerkt dat Cisco breekt niet uit haar 9K-schakelaar omzet. Echter, hij zei: “ik geloof het bedrijf is het zien van het succes hier.” Cisco ‘ s sterk kwartaal en solide outlook is “een testament van de onderneming te concentreren op de beveiliging, software, terwijl op hetzelfde moment het slagen met de kern te schakelen bedrijf,” Moorhead zei.

Tech Winst

Twilio rapporteert sterke Q1 resultaten als het verteren SendGrid

Apple Q2 beats schattingen op recordhoogte de omzet van services

Qualcomm verwacht tot $4,7 miljard in het 3e kwartaal de omzet uit de Apple schikking

Vierkante Q1 tops ramingen van verliezen verruimen

Seagate Q3 gemengde hard-disk drive daling in de verkoop

Stratasys Q1 boven de doelstelling van het bedrijf werkt aan het controleren van de uitgaven

Western Digital fiscale Q3 geklokt door afschrijving inventaris

Cisco iets beats Q3 verwachtingen

Dropbox Q1 tops verwachtingen van het bedrijf hits 13,2 miljoen betalende gebruikers

AT&T af te betalen 75% van Time Warner schuld per het einde van het jaar

Verwante Onderwerpen:

Cisco

Cloud

Het Internet van Dingen

Veiligheid

Datacenters