Huawei smartphone maakt comeback in Brazilië

0
56

Huawei heeft besloten de smartphone-business in Brazilië en blijft bij zijn plannen om een lokale productie-operatie na een strategische evaluatie.

Het Chinese bedrijf had gevouwen zijn de consumenten divisie in het land in 2015 en een comeback gemaakt deze week, met een ‘flash-sale’ van de twee high-end toestellen, de P30-Pro en P30-lite.

In tegenstelling tot hoe het bedrijf gebruikt om de werking van vijf jaar geleden, waar het leveren van mobiele dragers, waar slechts een tiende van de nieuwe apparaten zijn verkocht, Huawei is nu samen met grote Braziliaanse retailers.

Beide modellen worden verkocht in de flash sale van vandaag (17) zijn geen onderdeel van de plannen van de organisatie voor lokale productie. Integendeel, de onderneming is van plan om meer opties ter plaatse.

Een jaar geleden, de Chinese technologie bedrijf had aangekondigd dat het zou opnieuw de lancering van de mobiele telefoon bedrijf in Brazilië.

Op het moment dat het bedrijf kondigde ook aan met de Braziliaanse partner consumer goods fabrikant Positivo , die zou omgaan met de import en verkoop aspecten van de werking, evenals na verkoop en de technische ondersteuning voor de Huawei producten in Brazilië, en het mogelijk maken van hen.