Hvis du har mistet alle passord i Firefox, kan du lese denne!

0
49

av Martin Brinkmann på juni 14, 2019 i Uncategorized – 1 kommentar

Rapporter kommer inn av Firefox-brukere fra hele verden som er lagret passordene er ikke lenger tilgjengelig når de starter web-leseren.

Firefox, akkurat som alle andre moderne nettleser, støtter lagring av godkjenning informasjonen til å forbedre påloggingsprosessen på nettsteder. I stedet for å måtte oppgi passord manuelt hver gang de blir bedt om, Firefox ville oppgi passordet når du trenger det.

Firefox lagrer dataene i filen innlogginger.json i Firefox-profil mappen.

Rapporter tyder på at Avast og AVG security programmer problemet for Firefox-brukere. Det ser ut til at programmer eller annen måte ødelegge logg inn.json-fil, slik at Firefox ikke kan lese det lenger.

Det er mulig at andre sikkerhetsprogrammer kan forårsake problemet, så vel.

Gode nyheter er at passordene er der fortsatt, og at berørte brukere skal være i stand til å gjenopprette dem på deres enheter. Den dårlige nyheten er at dette er bare en midlertidig løsning som vil filene bli skadet igjen med mindre Avast oppdaterer sin programvare for å løse problemet.

Med andre ord: problemet er ikke forårsaket av Firefox, det er forårsaket av tredjeparts programvare som ødelegger pålogginger-fil av Firefox nettleser.

Fikse mistet passordet ditt problem

firefox logins json corrupt

  1. Åpne Firefox nettleser.
  2. Legg om: – støtte.
  3. Klikk på “åpne mappe” – koblingen øverst på siden som åpnes, og dette åpner profilen mappen.
  4. Lukk Firefox.
  5. Sjekk om du kan se en fil som heter logikk.json.korrupte.
  6. Hvis du gjør det, endre navn på filen til innlogginger.json å fikse det.
  7. Start Firefox. Passord bør være tilgjengelig igjen.

Løsningen er en midlertidig som pålogginger-fil blir skadet igjen når du starter systemet.

Ett alternativ for å løse problemet på brukerens slutten vil være å ekskludere Firefox eller filen fra skanning. Annet enn det, må du enten vente på AVG/Avast til å utstede en oppdatering som løser problemet eller fjerne programvaren fra systemet.

Noen Firefox-brukere har løst problemet ved å rulle tilbake til Firefox 67.0.1; AVG/Avast software ser ut til å spille fint med den versjonen av nettleseren.

Hendelsen er ikke første gang at AVG eller Avast software forårsaket problemer i Firefox. Når Firefox 61 ble utgitt i midten av 2018, nettleseren plutselig kastet Sikker Tilkobling Mislyktes feil når du forsøker å koble deg til HTTPS nettsteder. Så i februar 2019, brukere vil få SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER når du kobler deg til sikre områder. Viste seg at problemene ble forårsaket av den sikkerhetsprogramvare.