Microsoft lanceert de nieuwe Outlook.com officieel

0
41

door Martin Brinkmann op juli 04, 2019 in e-Mail – Laatste Update: juli 04, 2019 – Geen reacties

Microsoft lanceert de nieuwe Outlook.com web interface vandaag na acht maanden beta-testen en tweaken. Klanten van Microsoft kunnen opt-in voor het testen van de nieuwe interface vroeg tijdens die periode en het bedrijf met feedback.

De nieuwe Outlook.com zal verschoven worden naar de klanten geleidelijk beginnen in juli. Microsoft is van plan om te luisteren naar de feedback van klanten om de ervaring te verbeteren verder te gaan.

Organisaties die geblokkeerd de opt-in te schakelen om samen met de nieuwe Outlook.com ervaring zal worden opgewaardeerd naar de nieuwe versie uiteindelijk als Microsoft zal verwijderen van de optie voor het blokkeren van de nieuwe interface.

outlook.com new interface

Hier is een lijst van wat is nieuw:

 • Categorieën. De categorieën worden weergegeven in de lijst met berichten te markeren deze tags beter.
 • Donker Mode. U kunt op de donkere thema voor de site in het menu ‘ Snelle Instellingen. Klikt u op het pictogram instellingen en schakelen donker modus. De verandering gaat onmiddellijk in. Microsoft merkt op dat de klanten kan uitschakelen donker modus voor individuele e-mails om de leesbaarheid te verbeteren.
 • Uitdrukkingen. Een klik op het pictogram smiley opent opties toe te voegen emojis of Gif te berichten.
 • Favorieten. Contactpersonen toevoegen, groepen of categorieën om de favorieten voor snelle toegang en het zien van het aantal berichten meteen.
 • Tabbladen. Outlook-gebruikers die sprong tussen taken profiteren van een interface met tabbladen, waarin alle open activiteiten en taken in de interface.
 • Time Management. Een nieuwe functie toegevoegd “intelligente technologie” naar Outlook. Bevat Vergadering Inzichten die kunnen worden weergegeven relevante informatie ter voorbereiding van de vergaderingen, stelde antwoord met een vergadering voorzien, en slimme time suggesties te laten deelnemers van vergaderingen stemmen op de beste tijd.
 • Agenda Zoeken. Verbeterde zoekmachine die zoekt wedstrijden over meerdere agenda ‘ s.
 • Snelle Evenementen Creëren. Met één klik van de agenda om te beginnen met het evenement te maken.
 • Agenda Focus. Vandaag en morgen de gebeurtenissen worden gemarkeerd in de agenda.
 • Snooze. Klanten kunnen snooze e-mails om te gaan met het op een later punt in de tijd. Snoozing verbergt de e-mail in het postvak in terug te keren en op een later punt in de tijd.
 • Maand overzicht met aankomende evenementen. Maand weergave toont de gebeurtenissen van elke dag van de maand en ook hoeveel tijd er nog is tot de volgende gebeurtenis.
 • Online vergadering verbeteringen. Online vergadering schepping weerspiegelt nu een organisatie is de vergadering van het beleid meer op de voet. Online vergaderingen kan deelgenomen worden via het geval peek, en het is mogelijk om de cursist de reacties op de bijeenkomsten.
 • Taken synchroniseert met Microsoft Te Doen. Outlook.com taken synchroniseren met Microsoft ‘ s To-Do-service.

Check out Microsoft de aankondiging op de Tech Community site als je geïnteresseerd bent in meer details en meer foto ‘ s.

Slotwoord

Ik vind tabbladen worden de meest handige functie naast Outlook.com, moet toegeven dat ik geen gebruik maken van de kalender of vergadering functies; deze kan nuttig zijn voor gebruikers van Outlook en organisaties als ze het kunnen verbeteren van bepaalde aspecten van het beheren van evenementen en vergaderingen.

Nu U: maakt u gebruik van outlook.com? (via Deskmodder)