T-Mobile får tættere på at lancere en landsdækkende 5G på low-band frekvenser

0
21

T-Mobile, i coordiation med Qualcomm og Ericsson, ramte en vigtig milepæl i bestræbelserne på at udrulle en landsdækkende 5G netværk på lav-band frekvenser. De tre virksomheder, der har opnået de første nogensinde low-band 5G data-session på en kommerciel 5G modem.

SE: Hvad er 5G? Den definitive guide til næste generation af trådløs teknologi

Data session blev gennemført i T-Mobile ‘ s lab i Bellevue, Washington på 600 MHz-frekvenserne, som T-Mobile har planer om at lancere sit landsdækkende netværk. Det brugte en mobil-test enhed, drevet af anden generation af Qualcomm Snapdragon X55 5G-modem, som tilbyder avanceret multi-mode støtte til effektivt enhver kombination af de frekvensbånd, og tilstande, herunder mmWave, sub-6 GHz, fritstående og ikke-fritstående. Demoen er også lagt på Qualcomms RF-transceiver-og RF Front-End (RFFE) løsning, såvel som kommercielle 5G radioer fra Ericsson.

De 600 MHz-båndet siges at tilbyde regionale områder adgang til 5G hastigheder, som de signaler nå længere end højere-band frekvenser. Low-band frekvenser er også i stand til at trænge ind i bygninger og er upåvirket af line-of-sight problemer, der hindrer mmWave 5G-installationer. T-Mobile siger dens low-band implementering strategi, der vil hjælpe det til at udnytte de eksisterende 4G LTE aktiver og infrastruktur til at fremskynde sin 5G-udrulning.

“Dette er et afgørende skridt på vejen mod at nå vores vision om, 5G for Alle,” T-Mobile CTO Neville Ray sagde i en erklæring. “Dette modem vil power enheder, der indpasses i de 600 MHz low-band frekvenser, som vi vil bruge til tæppe land med 5G. Og vi stopper ikke der. Hvis tilsynsmyndighederne godkender vores fusion med Sprint, vi vil have afgørende mid-band frekvenser og ressourcer, der er nødvendige for at effektivisere vores netværk, og leverer en bred OG dyb, transformerende 5G på tværs af USA”

Sprint og T-Mobile i April 2018 annonceret en all-lager, fusionen og opkøbet til en værdi af $26 milliarder, men er blevet bremset i forhandlingerne. Ifølge Wall Street Journal, at de to virksomheder har planer om at udvide deres fusion aftale forbi sin juli 29 deadline. Tilsynsmyndighederne er bekymret for, at aftalen ville formindske antallet af store trådløse luftfartsselskaber i USA fra fire til tre. Derfor, Sprint og T-Mobile plan om at frasælge aktiver til Skålen Netværk, satellit-TV udbyder, der har sin egen spektrum licenser for at sikre, at der er mindst én mere virksomheden til at gå op imod Verizon og AT&T.

I mellemtiden, Sprint bevæger sig frem med sine egne 5G-udrulning. På torsdag, den blev lanceret sin mobile 5G service i dele af Chicago, der dækker omkring 700.000 mennesker. Sprints 5G service hjælp af Massiv MIMO-teknologi, der kører på 2,5 GHz mid-band frekvenser.

I tillæg til Chicago, Sprint 5G er i øjeblikket tilgængelig i områder i Atlanta, Dallas-Fort Værd, Houston og Kansas City. Selskabet forventes at lancere tjenesten i områder af Los Angeles, New York, Phoenix og Washington, D.C. i de kommende uger. Der vil dække ca 2,100 firkantet miles og 11 millioner mennesker i alt på tværs af alle ni områder, som Sprint siger, vil være den største oprindelige 5G dækning fodaftryk i USA.

Før og relaterede dækning:

Verizon bare vendt på 5G-netværk i USA en uge forud for tidsplanen 5G og Huawei: Mobile netværk, der løb frem, som regeringen forsinkelser Ericsson til at opbygge fuldt automatiserede’ 5G fabrik i USA i begyndelsen af 2020