Microsoft: Windows Virtual Desktop är nu “funktionen komplettera”

0
19

Microsofts plan för att dela Windows-10 från shell händer
Windows 10 förhandsgranskning visar tecken på Windows OS separera från shell i linje med Microsofts modulära planer.

Microsoft är nästan redo att börja rulla ut Windows Virtual Desktop service. Den augusti 12, Scott Manchester, Group Manager för tjänsten, twittrade att WVD är nu “funktionen komplett” och “flytta till den sista fasen för GA (general availability).

Microsoft tjänstemän har inte sagt exakt när WVD kommer att vara tillgängliga för andra än senare i år, men jag hörde från några av mina kontakter som kan hända före slutet av September 2019. Jag har bett för att se om Microsoft kommer att kommentera det påstådda datum. Uppdatering: En talesperson för företaget sade att Microsoft hade ingen kommentar på GA datum för WVD.

Microsoft en public preview av WVD-dess service för att virtualisera Windows 7, 10, Office 365 ProPlus appar och annan programvara från tredje part genom att köra dem i Azure virtual machines — i Mars 2019. Microsoft tillkännagav planerna för WVD-tjänst i September 2018. I tillägg till att virtualisera operativsystem och appar, WVD ger också multi-session i Windows 10 och stöder Windows Server RDS skrivbordet och appar.

Microsoft tjänstemän har sagt att de kommer att ge WVD användare med möjligheten att virtualisera Windows 7-datorer — med gratis Extended Security Update genom januari 2023. Det innebär att kunder som har licens och köpa WVD kommer att fortsätta att få säkerhetsuppdateringar för Windows 7 efter att Microsoft slutar officiellt stöd (och säkerhetsuppdateringar för produkten) efter 14 januari 2020, utan extra kostnad.

Microsoft är inte helt avslöja prissättning för WVD idag. Tjänstemän säger att för att använda tjänsten, kunder behöver för att ställa upp ett Azurblått abonnemang, och sedan välja vilken typ av virtuella maskiner och lagring de vill.

Microsoft

Microsoft är omprofilering web-version av Office som Office ” (minus ‘Online’)

Varför Apple och Microsoft hör ihop som en hamburgare och pommes frites

Microsofts LinkedIn enhet åtar sig att börja flytta sina tjänster till Azure

Microsoft ser ut att göra för utbyte av uppgifter vad som öppen källkod gjorde för kod’

Microsoft att punga ut $25 miljoner för att reglera mutor avgifter (CNET)

Azure-för synkronisering av Data i Rutan Kant: En liten bit av Azure i ditt datacenter (TechRepublic)

Relaterade Ämnen:

Cloud

Datacenter

Förvaring

Servrar

VMWare