Samsungs P2P-spel streaming-funktionen för att komma denna månad

0
34

PlayGalaxy
Under Galaxy Note10 meddelande, Samsung nämnde också om sin P2P-spel för streaming-tjänsten PlayGalaxy Länk. Not 10 användare kommer att kunna använda den här tjänsten senare denna månad. Samsung kommer att använda cloud gaming teknologi skapad av ett startup som heter Parsec. Den PlayGalaxy Länk kommer att finnas tillgänglig att ladda ner från Play Store och kommer också att vara tillgängliga för Windos 10 användare. Denna tjänst gör det möjligt Galaxy Note 10 användare att streama sin spel från PC till deras enhet.

Så som den uppenbaras i hands-on video nedan från Samsung Korea, användaren spelar ett spel på sin bärbara dator, pausar det och fortsätter från hans Note10 enhet med hjälp av en gaming controller som är från ett företag som heter Glap från Korea.

Video

Via