Google: Dart 2.5 programmeertaal SDK ‘boost’ – ontwikkelaars

0
33

Waarom Android-ontwikkelaars op Google I/O zijn enthousiast over Flutter
Tyler McCraw, Android developer voor het Uitbreiden van Ondernemingen, is een van meerdere ontwikkelaars op de I/O conferentie die zei Flutter kan het oplossen van een van hun grootste uitdagingen: het Verblijf in synchroniseren met iOS-ontwikkelaars. Lees meer: https://zd.net/2HQ0aov

Google heeft aangekondigd updates voor zowel de Dart-programmeertaal software development kit (SDK) en Flutter, de developer tool voor het bouwen van user interfaces voor de native iOS-en Android-apps.

De Dart-SDK brengt een technische preview van ML Volledige, Google ‘ s nemen op machine learning-aangedreven automatische code-aanvulling. Het omvat ook de ‘vreemde functie interface voor het bellen naar C-code rechtstreeks van de Dart.

ZIE: Sensor zou enterprise: IoT, ML, en big data (ZDNet speciale rapport) | Download het rapport als PDF (TechRepublic)

ML Volledige werken met de editor aan te bieden ontwikkelaars aanvullingen als ze hun code. Het is ook bedoeld om ontwikkelaars snel verkennen lijsten van aanvullingen die waarschijnlijk wat ze willen naast, in plaats van te sorteren door middel van opties op alfabetische volgorde.

“Met de code aanvullingen, ontwikkelaars kunnen zowel vermijd spelfouten en het verkennen van Api’ s door het intypen van het begin van de verwachte symbolen en te kiezen uit de aangeboden aanvullingen,” legt Google project manager Michael Thomsen in zijn artikel, ‘de Aankondiging van Dart 2.5: Supercharged ontwikkeling’.

Google ‘ s nemen op AI-aangedreven code-aanvulling voor Dart is gebaseerd op een model getraind op een groot lichaam van de Dart-code op GitHub. Het model wordt aangedreven door Google TensorFlow Lite diep-learning framework en kunnen voorspellen wat de ontwikkelaars zullen typ het volgende als ze bewerken code. ML Complete moet helpen ontwikkelaars snel tab om, bijvoorbeeld, een gewenste variabele of methode.

ML Volledige lanceert vandaag in het voorbeeld. Het is gebouwd in de Dart-analyzer en dus is beschikbaar in de Dart-ingeschakeld-editors, waaronder Android Studio, IntelliJ, en VS-Code.

Andere voorbeelden van hulpmiddelen die het mogelijk AI-gegenereerde code completion zijn TabNine, die ondersteunt meerdere talen, Wouw, die ondersteunt Python, en Microsoft ‘ s IntelliCode voor Visual Studio.

Voor degenen die graag om te proberen Dart ML Volledige, Google raadt het gebruik van de Flutter dev channel of de Dart-dev channel.

Google heeft ook aangekondigd dat de release van Flutter 1.9 met een hoop extra ondersteuning voor de Apple platforms, waaronder de nieuwe ondersteuning voor Apple ‘ s nieuwste macOS Catalina en iOS 13, verbeterde gereedschappen, nieuwe Dart functies, en nieuw Materiaal widgets.

“Deze release is onze grootste update nog met meer dan 1.500 Pr’ s van meer dan 100 medewerkers,” zei Chris Verkoopt, project manager voor de Flutter developer ervaring.

De update brengt ondersteuning voor de macOS Xcode 11 integrated development environment (IDE) voor het bouwen van apps voor Apple ‘ s iOS en macOS.

Flutter is verbeterd door “het toevoegen van ondersteuning voor de nieuwe Xcode bouwen systeem, waardoor de 64-bits ondersteuning in de gereedschapskist, en het vereenvoudigen van de platform-afhankelijkheden”, aldus Google.

Google heeft ook verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen Flutter-ingebouwde apps zien er goed uit op de iPhone 11 en iPhones met iOS 13. Flutter 1.9 voorzien van Google ‘ s nemen op het iOS-13 versleepbare scrollbar, die kan worden geactiveerd met een druk op de schuifbalk of door het slepen vanaf de rechterkant van de schuifbalk.

ZIE MEER: Apple iPhone XS vs iPhone 11 Pro: Is het de moeite waard de upgrade?

Het ondersteunt ook iOS haptische feedback. Flutter ontwikkelaars zijn ook te werken aan ondersteuning voor iOS donker modus, wat ze zeggen is “goed op weg”.

Er is een nieuwe experimentele ondersteuning voor Apple ‘ s Bitcode, die kunnen toestaan dat Flutter op een dag ondersteuning watchOS en tvOS, omdat deze platformen hebben Bitcode te worden ingeschakeld voor de indiening van de Apple App Store.

Google heeft ook nieuwe widget bundels waarmee ontwikkelaars bieden u een rij knoppen en hen als single-selectie of multi-selecteer de opties te eisen op zijn minst een selectie toestaan of none te selecteren.

Tot slot, Google heeft aangekondigd dat Flutter op het web is niet meer in gebruik met web support samengevoegd tot de belangrijkste flutter-gegevensopslagruimte.

Van Google voor meer informatie, Dart, en Flutter

Gebouw voor iOS en Android: Aan de slag met Google ‘ s FlutterGoogle breidt UI kader Flutter van just mobile multi-platformGoogle releases laatste developer preview van FlutterGoogle maakt Dart for web programmeursvan Google onthult open source UI toolkit Flutter om de snelheid app bouwen voor ontwikkelaars TechRepublic

Verwante Onderwerpen:

Apple

Cloud

Big Data Analytics

Innovatie

Tech en Werk

Samenwerking