Här är 235 appar som inte körs med macOS Catalina

0
38

macOS 10.15 Catalina kommer, och det kommer att vara den första utgåvan att helt släppa stöd för 32-bitars program. Detta innebär att appar som du kan lita på för din dagliga arbetsflöde kan plötsligt inte att vara tillgängliga för dig.

Det är dags att planera i förväg. Men hur vet du vilka appar som inte fungerar?

Måste läsa: MacOS Catalina: Kommer din Mac att köra det?

Bandenhet har upptäckt att macOS Catalina i sig innehåller en lista av 235 appar som är kompatibla med operativsystemet. Listan används av macOS-installer för att markera oförenliga apps under installationen och innehåller många populära appar. Till exempel:

Överföra 4.1.71 Lösenord 2.12.2 iStats Meny 2.9 QuickBooks 2015VMWare Fusion 3.1.4 Creative Cloud 1.1.0.592 Paralleller 2.5

Det finns också en hel del av antivirus program i listan.

Du kan ladda ner listan här.

Det är också ett sätt att du kan berätta om apps som du för närvarande kör kommer inte att köras under macOS Catalina. Klicka på Apple-ikonen högst upp till vänster på skärmen och välj Om Denna Mac. Klicka nu på System för att Rapportera… och när det har laddats, klicka på Program från den vänstra kolumnen. En av kolumnerna kommer att ha rubriken 64-Bitars (Intel) och om du hittar någon som är markerade som Ingen då de inte kommer att stödjas under Catalina.

How to find out if you are still running 32-bit apps on your Mac

Hur ta reda på om du fortfarande kör 32-bitars program på din Mac

Se också:

iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone-11 Pro Max: Vad är skillnaden?Apple iPhone 11 modeller avtäcktes: Specifikationer, funktioner och pricesApple lanserar ny kamera, eh, jag menar smartphoneForget smartphone och skaffa dig en satellit-telefon som kommer att fungera var som helst på planetA kreditkort aldrig behövde instruktioner för rengöring… då Apple kom alongHow för att snabba upp din gamla Windows-10 PC eller MacHow att få längsta livslängd på batteriet (och hjälpa till att förhindra det från att brista ut i lågor)

Relaterade Ämnen:

iPhone

Hårdvara

Rörlighet

Smartphones

Tabletter

iOS