iPhone-11: De beste eigenschap kan de prijs

0
36

Apple gebeurtenissen verloren hun glans?
ZDNet ‘ s Adrian Kingsley-Hughes zitten met Karen Roby te bespreken als Apple events helpen bij de verkoop van iPhones, of zijn ze een hulpmiddel dat Apple gebruikt om beleggers gerust te stellen en journalisten? Lees meer: https://zd.net/2N9Xhoy

Als je oplet tijdens het gisteren de lancering van de iPhone u heeft misschien gemerkt dat de nieuwe iPhone 11 kreeg een nieuwe functie. Een functie die Apple heeft verzet voor enkele jaren, maar uiteindelijk gaf in in het gezicht van de afnemende omzet.

Nee, het was niet de betere camera, snellere processor, of een langere levensduur van de batterij.

Het was een verlaging van de prijzen. Een kleine verlaging van de prijzen, maar een prijsverlaging toch.

Moet lezen: iPhone-11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max: Wat zijn de verschillen?

Deze verlaging van de prijzen was een grote of een verrassing, zeker gezien de manier waarop Apple is langzaam verhogen van de prijs van de iPhone de afgelopen jaren. Maar gisteren zag Apple snijd het stuk van de entry-level iPhone van $750 tot $700. Een kleine verlaging van de prijzen in reële termen, maar een teken dat Apple voelt de druk, vooral aan de onderkant.

De vanaf prijs van de hoger-specced modellen blijft hetzelfde, bij $1.000 en 1.100 euro.

Een $50 verlaging van de prijzen voor de entry-level iPhone suggereert dat Apple wil meer mensen aan de onderkant te kopen iPhones. De $750 iPhone XR werd Apple ‘ s best verkopende iPhone, terwijl de verkoop van de duurdere versie bleef, vooral in markten zoals China, dat zijn de belangrijkste markten voor Apple te maken vaart in.

The new iPhone lineup

De nieuwe iPhone line-up

Apple zal ook blijven verkopen oudere modellen tegen een gereduceerde prijs. De iPhone 8 ziet haar vanaf prijs teruggebracht tot $450 voor het 64-gb model (dit was eerder de prijs voor een 32GB iPhone 7), terwijl de iPhone XR is naar beneden tot $600.

Echter, de veel gekletst “cut-geprijsde” iPhone gericht op de Chinese markt was een no-show.

Doet een $50 prijs knippen maak je meer kans om uit te gaan en kopen een nieuwe iPhone?

iPhone Event

Alles onthuld en wat het betekent

Waar vindt u de beste aanbiedingen

iPhone 11 modellen: Specificaties, eigenschappen, prijzen

iPhone 11 Pro of Galaxy Note 10 Plus?

Apple ‘ s slow-motion daling van de waanzinnig grote te duur ook-ran

3D Touch was leuk zolang het duurde

iPhone 11 krijgt een broodnodige nieuwe functie

iPhone 11 Pro en Max: Betere camera ‘ s, nacht-modus (CNET)

Apple Arcade: Sept. 19 voor $4,99 per maand (CNET)

Verwante Onderwerpen:

iPhone

Hardware

Mobiliteit

Smartphones

Tablets

iOS