La Trobe University og Cisco går sammen om alle ting, IoT

0
19

Melbourne ‘ s La Trobe University og Cisco har underskrevet en aftale om at samarbejde om alle ting, der er relateret til Internet of Things (IoT) – fra kvalifikationer til forskning og teknologisk udvikling.

Som en del af aftalen, Cisco har skabt en ny rolle, formand for Internet af Ting, som vil være ansvarlig for undervisning IoT til bachelorer og kandidater, som meget vel føre forskning, der kan præge udviklingen af tingenes internet løsninger til at løse den virkelige verdens problemer.

Mens det er uklart, hvem der præcis vil tage den rolle, La Trobe sagde, at det vil være et “internationalt anerkendt leder inden for undervisning og forskning”.

Se også: Cisco Live-2019: Schneider Electric arbejder med Cisco ‘ s HyperFlex Kant for nye micro data center muligheder (TechRepublic)

Derudover, Cisco etablere en Co-Innovation Center tilstedeværelse på sdu ‘ s campus.

Cisco forventer, at den plads vil fungere som et sted for forskere, og Victorianske-baserede små-til-mellemstore virksomheder og store virksomheder med at udvikle løsninger sammen på områder som landbrug, teknologi, intelligente byer, og IoT.

Oprettelsen af centret på La Trobe udvider Cisco ‘ s Co-Innovation Center fodaftryk. Det har i øjeblikket steder i Sydney og Perth.

Partnerskabet tilbyder også La Trobe adgang til Cisco ‘ s programmer, såsom Networking Academy moduler med IoT, internetsikkerhed, og iværksætterånd, ud over adgang til virksomhedens Digitale Skoler Netværk, der giver lærere og elever på de deltagende skoler i hele verden til at dele ressourcer.

“Dette spændende partnerskab understøtter opkvalificering af studerende på de teknologiske områder, der er behov for nu, og kritisk til Australien s konkurrenceevne på lang sigt,” Cisco Australien og New Zealand næstformand Ken Boal sagde.

Cisco har for nylig styrket sin IoT virksomhed med erhvervelse af industrielle IoT selskab Sentryo.

På det tidspunkt, selskabet sagde, at Sentryo ‘ s platform adresserer de udfordringer, som virksomhederne står over for, når udbygningen af Ti projekter, i form af en forøgelse til produktion og administration og sikring af infrastruktur. Formålet er at samle Sentryo med Cisco ‘ s hensigt-baseret netværksteknologi, som Cisco har været at integrere på tværs af sin virksomhed adgang portefølje til at hjælpe kunder med at håndtere flere brugere og enheder.

Tidligere dette år, har Cisco investeret AU$20 millioner i en Sydney-baserede Webex data center, der vil tjene nogle 2,5 millioner brugere, der kører Cisco Cloud Ringer platforme.

Relaterede Dækning

NAB og La Trobe partner til at løfte Australien ‘ s cyber capabilitiessECU står op Digitalt Futures institute forberedelse til udfordringerne i en online worldUniversity af Melbourne overgange i ‘smart’ campusAWS og La Trobe tilbyder anvendes cloud bachelorgrad

Relaterede Emner:

Australien

CXO

Digital Transformation

Tech-Branchen

Intelligente Byer

Cloud