Levering af Software management: ERP for IT-redux?

0
71

DevOps i skyen: Bedste praksis og faldgruber for cloud implementering og udvikling fra Copado
David Brooks, VP-Produkter, på Copado, forklarer, hvordan virksomheder kan bruge DevOps for store cloud-installationer, og hvordan man kan undgå fælles cloud udvikling fejl.

Jeg deltog Jenkins Verden i San Francisco for et par uger tilbage. En ting, der stod ud var CloudBees’ advocacy af et nyt marked koncept, levering af software management (SDM). CloudBees giver følgende definition af SDM:

Levering af Software management hjælper organisationer med at strømline CI/CD-processer og skabe en meningsfuld samarbejde på tværs af alle funktioner, der er involveret i software-udvikling og levering. Dens formål er at øge software, levering hastighed, kvalitet, gennemsigtighed og forudsigelighed, og værdi, hvilket derfor resulterer i bedre kunde-og brugertilfredshed og bedre forretningsmæssige resultater.

Relaterede Emner:

Virksomhedens Software

Digital Transformation

Datacentre

CXO

Innovation

Opbevaring