Windows 10 1903: Microsoft detaljer søg løs som ny opdatering fejl hits

0
33

Microsoft ‘ s plan om at splitte Windows-10 fra shell, der sker
Windows 10 eksempel viser tegn på Windows OS at adskille fra skallen, på linje med Microsoft ‘ s modulære planer.

Efter Microsoft ‘ s forkludrede forsøg på at lave en Cortana-relaterede fejl, der påvirker Windows 10 versioner 1903, og selskabet har nu indsendt en artikel i hjælp til at fortælle brugerne, hvordan de kan løse det problem, det skabte.

I denne uge Microsoft har udgivet nogle rettelser i sin Patch tirsdag opdatering, der var beregnet til at behandle CPU tilsætte spørgsmål, men som også endte med at bryde Windows Søgning og søg i menuen Start. Som Microsoft har forklaret, tirsdag, den seneste opdatering var beregnet til at behandle højt CPU-forbrug fra SearchUi.exe processen i Cortana, der “opstår kun på enheder, der har handicappede at søge på internettet ved hjælp af Windows Desktop Search”.

Microsoft har bekræftet den nye søg spørgsmål på Windows-10 1903 emner side og på onsdag sendt et support-artikel, med titlen “Løse problemer i Windows Search”, der gælder for alle versioner af Windows 10.

Mens det ikke er klart, at hjælpe artikel relaterer sig direkte til den nye søg spørgsmål 1903-brugere står over for, og det blev udgivet af Microsoft, dagen efter, erkendte de 1903 problemer og foreslår en række måder at løse Windows Search problemer.

LÆS MERE: Microsoft er begyndt at auto-opdatere Windows 10 Home, Pro-brugere om 1803 eller ældre til 1903

Som det kunne forventes, er den side, anbefaler brugerne at følge standard-tech support procedure, der tjekker efter opdateringer til Windows, køre fejlfindingsværktøjet Søgning og Indeksering, og genstarte enheden. Det indeholder også nogle af DET pro rådgivning relateret til anvendelse af en PowerShell script til at nulstille Windows Search. Endelig, den artikel, opfordrer brugere til at fortælle om de problemer i Feedback-Hub, hvis dens forslag virkede ikke.

På toppen af søgning problemer, nogle Windows-10 1903 brugere oplever problemer med lyd efter installation KB4515384, som bemærket af Windows Seneste.

For eksempel, på den installerede spil, såsom PlayerUnknown ‘ s Battlegrounds (PUBG), bas er væk, og lyden er dæmpet. Problemet tilsyneladende påvirker installerede spil og apps, men ikke lyd fra browser apps som YouTube.

“Det er forfærdeligt, var der spiller nu, den fyr, der var foran mig, skudt mig, det så ud som om han var langt væk fra mig, trin er umuligt at identificere, skud, er forvirret til at vide, om de er fjernt eller nær,” skrev AdsonF.

“Jeg har nøjagtig samme problem, Overwatch er super muffed. Jeg kan næsten ikke høre noget,” klagede en anden bruger.

Captain_Rational, der legede Mount og Blade Warband, skrev: “Mine 3D-lyd er rodet op … lyden er hyper følsomme over for position. Som jeg dreje kameraet rundt lydstyrken skifter meget fra det ene øre til det andet. Det er som 3D-afstand beregningen er pludselig squared så, at dæmpning er nu en vej alt for følsom til at afstanden fra lydkilden, eller den beregning, der oversætter position amplitude i hvert øre, nu har en multiplikator på det.”

På en mere positiv note, Microsoft har etiket som “løst” en mærkelig fejl, der forårsagede skærmbillede værktøjer, som er bygget i Snipping Tool og Snip & Skitse til at blive gjort “en unaturlig orange nuance”.

“Dette problem er forårsaget af Eye Care-mode funktion af Lenovo Udsigtspunkt. Dette spørgsmål startede på eller omkring September 5, 2019,” Microsoft forklarer og peger på, at en artikel på Lenovo user fora, som giver anvisninger til at løse problemet.

Men som Thurott.com har bemærket, er den beslutning, der rent faktisk medfører deaktivering af Lenovo ‘ s Eye Care funktion.

“Dette problem er forårsaget af Eye Care-mode funktion af Lenovo Udsigtspunkt,” Lenovo siger, at anbefale brugerne at “deaktiver Eye Care-tilstand, og nulstil farve temperatur i Lenovo Udsigtspunkt.”

MERE OM MICROSOFT ‘ S WINDOWS-10-OPDATERINGER

Microsoft: Vi har rettet Windows 10 1903 s Cortana CPU spike bugWindows 10 1903: Buggy opdatering bremser Pc ‘ er, pauser Desktop Search, siger Windows 10 CPU pigge? 1903 opdatering bringer rettelser, men også et højt forbrug spørgsmål iWindows-10: Vi er nu klar til 1909 med nye droslet udgave, siger MicrosoftMicrosoft: Disse Windows-10 opdateringer fix brudt Visual Basic-apps, men ikke for 1903Microsoft advarer Windows 10 admins: Ikke flere patches til 1703 efter oktober 9Ikke mere buggy Windows 10 opdateringer? Microsoft gør det lettere at markere begyndelsen af fejl
Windows 10 recovery: Microsoft låner Apple ‘ s Mac cloud geninstallere funktion
Microsoft frigiver to nye Windows-10 19H2 test byggerEt nyt look til Windows 10 Start-menuen: Live Fliser droppet i rende preview buildWindows 10 19H2: Hvis du er på 1903, forvente, at ” en langt hurtigere opdatering, siger MicrosoftMicrosoft begynder at teste Windows 10 19H2 i Langsom RingWindows 10 opdateringer: Vi er nu ved hjælp af AI til at skubbe 1803 brugere til 1903, siger MicrosoftWindows-10 giver mere hemmeligheder: Microsoft planlægger at splitte OS fra shell tager form,Sådan at slette Windows-10 sidefil på alle shut-down TechRepublicTest Microsoft ‘ s Chrome-agtig Kant browser til Windows 10 CNET

Relaterede Emner:

Virksomhedens Software

Microsoft

Windows

Pc ‘ er

Anmeldelser