Beste Apple: 64GB is de nieuwe 16GB voor iPhone 11 opslag

0
40

Met geen 5G in zicht, zijn Apple Horloge en diensten zijn de echte sterren van de iPhone evenement?
Jason Kwadraat Jason Cipriani en Jason Perlow bespreken als verbeterde camera ‘ s met een verbeterde machine learning en nacht modus zijn de sterren in een incrementele upgrade jaar voor de iPhone. Lees meer: https://zd.net/34G8jrn

Apple kondigt de iPhone 11 line-up van eerder deze week. Alle drie de modellen — de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max-een nieuwe camera systeem dat het bedrijf echt trots op — terecht. De voorbeeld foto ‘ s (hoewel cherry-picked) zag er goed uit, en zelfs het voorbeeld nacht modus foto die te zien was op Twitter lijkt Apple heeft gevangen up-to-Google-Pixel camera.

Apple aftrap voor de iPhone evenement door te praten over de diensten. Apple Arcade is een maandelijks abonnement — slechts $5 per maand voor het hele gezin-en het geeft je toegang tot games al uw Apple producten. Betalen elke maand, en het spel zo veel als je wilt, maar het start met iOS op 13 Sept. 19. Dan is er de Apple TV Plus, de lancering van Nov. 1. Het is ook 4,99 dollar per maand, maar als je het kopen van een nieuwe iPad, iPhone, Apple TV of Mac, het eerste jaar is op Apple.

Naast het delen van de etappe op dinsdag, wat de verbeterde camera, de talloze mobiele games, en een catalogus van TV-shows en films gemeen hebben?

Opslag.

Ze nemen kostbare opslagruimte op onze mobiele apparaten, en toch, elke iPhone 11 model begint met 64GB opslagruimte.

Toen Apple de eerste overgestapt van 16GB 32GB, dan uiteindelijk tot 64GB basis opslag voor iPhones, het voelde alsof die ruimte zou altijd genoeg. Het is waarschijnlijk hoe origineel iPhone-gebruikers die de gekochte 2GB model voelde toen 8GB en 16GB modellen werden gemeengoed.

Maar voor de afgelopen maand heb ik al aan het vechten te houden dat er genoeg vrije ruimte op mijn 64GB iPhone XS Max, zodat ik het kan downloaden van updates, of zelfs foto ‘ s nemen. Ik heb niet duizenden liedjes uit mijn Apple Music library hebt gedownload, noch heb ik shows van Netflix opgeslagen voor offline bekijken. Mijn iMessage geschiedenis neemt wat ruimte over, net als mijn iCloud photo library — maar dat zou de smart en het beheer van haar eigen opslag toewijzing.

Toegegeven, ik zou graag meer liedjes en podcasts gedownload voor als ik op reis, en binge-kijken naar een Netflix-serie op een vlucht zou mooi zijn. Maar, nu, het is niet eens een optie. En het is allemaal omdat 64GB is gewoon niet genoeg.

Verwante Onderwerpen:

Apple

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen