Windows 10 1903: Microsoft details zoeken fix nieuwe update bug hits

0
38

Microsoft is van plan om split Windows-10 van shell is gebeurt
Windows 10 preview toont tekenen van Windows OS scheiden van de shell in lijn met Microsoft ‘ s modulaire plannen.

Na Microsoft ‘ s mislukte poging om op te lossen een Cortana-gerelateerde bug die Windows 10 versies 1903, het bedrijf is nu geplaatst in een help-artikel waarin gebruikers het oplossen van het probleem gemaakt.

Deze week bracht Microsoft een aantal correcties in de Patch Tuesday update die waren bedoeld om de CPU stekelige problemen, maar die ook uiteindelijk breken Windows-Zoeken en zoeken in het menu Start. Als Microsoft uitgelegd op dinsdag, de laatste update was bedoeld om een hoog CPU-gebruik van de SearchUi.exe proces in Cortana dat “treedt alleen op apparaten die uitgeschakeld zoeken op het web met behulp van Windows Desktop Search”.

Microsoft heeft bevestigd, de nieuwe zoekmachine van problemen op het Windows-10 1903 problemen pagina en op woensdag postte een artikel, getiteld “het Oplossen van problemen in Windows Search”, dat is van toepassing op alle versies van Windows 10.

Hoewel het niet duidelijk dat het help-artikel direct betrekking heeft op het nieuwe zoekopdracht problemen 1903 gebruikers worden geconfronteerd, het werd gepost door Microsoft op de dag na het erkend 1903 problemen en stelt een aantal manieren op te lossen met Windows Search problemen.

LEES MEER: Microsoft begint automatische update van Windows-10 Home, Pro gebruikers op 1803 of ouder zijn om 1903

Zoals kon worden verwacht, de pagina raadt gebruikers volgen de standaard technische ondersteuning procedure voor het controleren van Windows updates, het uitvoeren van de probleemoplosser Zoeken en Indexeren, en het apparaat opnieuw te starten. Het bevat ook een aantal IT pro-advies in verband met het gebruik van een PowerShell script opnieuw instellen van Windows Search. Tot slot, het artikel vraagt de gebruikers om te vertellen over de problemen in de Feedback-Hub als de suggesties niet werken.

Op de top van het zoeken van problemen, sommige Windows-10 1903 gebruikers ondervinden audio problemen na het installeren van KB4515384, zoals vastgesteld door de Nieuwste Windows.

Bijvoorbeeld, op de geïnstalleerde spellen, zoals PlayerUnknown de Slagvelden (PUBG), bas is gegaan en geluid wordt gedempt. Het probleem schijnbaar invloed geïnstalleerde spelen en toepassingen, maar niet het geluid van de browser-apps zoals YouTube.

“Dit is verschrikkelijk, was nu spelen, de jongen stond voor me, schoot me, dat het leek alsof hij was ver weg van mij, stappen is onmogelijk om te zien, de foto’ s zijn te verward om te weten of ze ver weg of dichtbij,” schreef AdsonF.

“Ik heb precies hetzelfde probleem, Overwatch is super muffed. Ik kan nauwelijks iets hoor,” klaagde een andere gebruiker.

Captain_Rational, die aan het spelen was Mount en Blade Warband, schreef: “Mijn 3D-audio is helemaal in de war … geluid is hyper gevoelig voor de positie. Als ik draai de camera om het volume van het geluid verschuift wild van het ene oor naar het andere. Het is net als de 3D-afstand berekening is plotseling in het kwadraat, zodat de demping is nu zo overdreven gevoelig aan afstand tot de geluidsbron of de berekening dat vertaalt positie amplitude in elk oor heeft nu een multiplier in.”

Op een meer positieve noot, Microsoft heeft een label als “opgelost” een vreemde bug die ervoor zorgde dat het scherm schot tools zoals de ingebouwde Knipprogramma en Snip & Schets worden gemaakt “een onnatuurlijke oranje tint”.

“Dit probleem wordt veroorzaakt door de Eye Care functie van Lenovo Vantage. Dit probleem is begonnen op of rond 5 September 2019,” Microsoft legt uit en verwijst naar een artikel op Lenovo user forums, die voorziet in instructies voor het oplossen van het probleem.

Maar als Thurott.com gemerkt, de resolutie gaat over het uitschakelen van Lenovo ‘ s Eye Care functie.

“Dit probleem wordt veroorzaakt door de Eye Care functie van Lenovo Vantage,” Lenovo zegt, het aanbevelen van gebruikers te “uitschakelen van Eye Care-stand en stel de kleurtemperatuur in Lenovo Vantage.”

MEER OVER DE MICROSOFT WINDOWS-10-UPDATES

Microsoft: We hebben vaste Ramen 10 1903 is Cortana CPU spike bugWindows 10 1903: Buggy update vertraagt Pc ‘ s, breaks Desktop Search, zegt Windows 10 CPU spikes? 1903 update brengt correcties, maar ook een hoog gebruik problemenWindows-10: We zijn nu klaarstomen voor 1909 met nieuwe gesmoord release, zegt MicrosoftMicrosoft: Deze Windows-10 updates fix gebroken Visual Basic apps, maar niet voor 1903Microsoft waarschuwt Windows-10 admins: Geen patches meer voor 1703 na 9 oktoberNiet meer buggy Windows 10 updates? Microsoft maakt het makkelijker om de vlag vroege gebreken
Windows 10 herstel: Microsoft leent Apple ‘ s Mac cloud opnieuw functie
Microsoft brengt twee nieuwe Windows-10 19H2 test bouwtEen nieuwe look voor Windows 10 menu Start: de Live Tiles gedumpt in gelekt preview buildvan Windows 10 19H2: Als u 1903, verwachten ‘veel sneller’ – update, zegt MicrosoftMicrosoft begint met het testen van Windows 10 19H2 in de Slow RingWindows-10-updates: We zijn nu met behulp van AI te duwen 1803 gebruikers 1903, zegt MicrosoftWindows-10 levert meer geheimen: Microsoft van plan om te splitsen OS van shell neemt de vorm vanhet verwijderen van de Windows-10 wisselbestand op elke shut-down TechRepublicTest Microsoft ‘ s Chrome-als Edge browser voor Windows 10 CNET

Verwante Onderwerpen:

Enterprise Software

Microsoft

Windows

Pc ‘ s

Beoordelingen