Notepad++ 7.8-oppdatering som er utgitt etter hendelsen server

0
63

av Martin Brinkmann på oktober 11, 2019 i Programvare – Siste Oppdatering: 11. oktober 2019 – 14 kommentarer

Notepad++ 7.8 er nå tilgjengelig; den nye versjonen av tekst og kode editor for Windows er den første nye versjonen av programmet etter en server hendelsen i juli som tok prosjektet nettsiden i frakoblet modus for en stund.

Nettstedet og nedlastinger ble arrangert av OVH, men fakturering problemer resulterte i området, og nedlastinger blir tatt i frakoblet modus ved hosting selskapet. Nettstedet ble migrert til en ny server-hosting selskapet og nedlastinger ble restaurert. I September 2019, en redesignet nettstedet ble lansert som erstattet det gamle nettstedet.

Microsoft forbedret den innebygde tekst-editor som Notisblokk i nyeste Windows-10-versjoner, for eksempel ved å legge til utvidet linje slutter støtte til programmet. Tekst-editor er fortsatt svært begrenset i forhold til tredjeparts programmer og bare kan brukes for små tekstfiler og redigeringer.

Notepad++ 7.8

notepad 7.8

Notepad++ 7.8 er den første offisielle utgivelse siden juni 2019. Den nye versjonen er ikke tilgjengelig via programmets innebygde oppdateringsfunksjonen; de utvikler planer for å låse opp oppdateringen i de kommende dager hvis noen store problemer er funnet. Utgivelsen kan ha flere feil og regresjoner på grunn av antall endringer.

Det finnes en rekke endringer i denne utgivelsen, så ville det være mer feil eller regresjoner i denne utgivelsen.

De fleste endringer i Notepad++ 7.8 løse problemer i programmet, for eksempel krasjer når du bytter mapper for fort eller når “sortering ut av rekkevidde kolonner.

Så langt som nye funksjoner er bekymret, det er noen. Lagre-dialogen har ny hendig “nei til alt” eller “ja til alt” valg for å forbedre håndteringen av flere lagrer dokumentet, og den nye kommandolinje-parameter -openFoldersAsWorkspace åpner mapper i “mappe som arbeidsområde” – panelet.

Plugins kan laste privat Dll-filer som er i plugin mappen i den nye versjonen, er det grafiske brukergrensesnittet for å finne dialogen har blitt forbedret, og Tegnet Panelet har to nye kolonner for HMTL-kode.

Sist, men ikke minst, støtte for flere språk, f.eks. LISP og COBOL har blitt forbedret. Du kan sjekke ut hele release notes på den offisielle prosjektets nettside.

Avsluttende Ord

Notepad++ er en kraftig tekst og kode editor for Windows som brukes av mange som en Notisblokk erstatning. Redaktøren har flere praktiske funksjoner, for eksempel et alternativ for å finne tekst i alle filer i en mappe-struktur eller alternativer for å jobbe med tekstutdrag.

Nå er Du: Hvilken tekst editor bruker du og hvorfor?