Verpleegkundige robot set voor het maken van de rondes in de grote ziekenhuizen

0
72
moxi-nurse-robot.jpg

Een verpleegkundige robot genaamd Moxi is officieel afkomstig uit de beta testen. Vorig jaar, Moxi gesloten zijn eerste echte-wereld proeven vorig jaar voor het testen van een gezamenlijke automatisering integratie in een werkende medische faciliteit.

Moxi is ontworpen door Austin-based Ijverig Robotics, automation bedrijf waarmee het ziekenhuis robot-assistent om de echte wereld te beginnen met een Texas ziekenhuis. De onderneming heeft ontvangen steun van de beleggingsonderneming True Ventures en had begin van de financiële steun van de National Science Foundation, die toegekend Ijverig met een serie van Small Business Innovation Research grant.

Sociaal intelligente mobiele robots zijn al lang voorgesteld als een reactie op een chronische tekort aan verpleging in de VS. Volgens het Bureau of Labor Statistics, de vraag naar verpleegkundigen in de VS is de groei van 2,7 miljoen in 2014 tot 3,2 miljoen in 2024, een stijging van 16 procent. Veel van de groei zal worden aangedreven door de vergrijzing van de baby boomers die behoefte hebben aan extra zorg.

Vorig jaar, Ijverig Robotica gelanceerd Moxi, bekroond als één van Fast Company ‘ s Wereld Veranderende Ideeën in 2019, in beta fase maand-lange proeven op vier AMERIKAANSE ziekenhuizen.

“Onze visie is het verbeteren van de manier waarop mensen denken over hun werk, door hen meer tijd om gebruik te maken van hun unieke menselijke vaardigheden, en laat het vriendelijke robot assistenten efficiënt verzorgen van hun huishouden,” zei Andrea Thomaz, CEO en Mede-Oprichter van Ijverige Robotica. “We zijn er trots op de volledige steun van ons verleden beleggers zo goed als nieuwe investeerders voor het versnellen van de uitrol van Moxi de robots in de ziekenhuizen.”

Net als andere robotica bedrijven, Ijverig is hyper en waken over de positionering van de technologie als een hulpmiddel om de menselijke werknemers, eerder dan ze te vervangen. Dat is vooral van belang in het gebied van de verpleging, die heeft een lange en succesvolle geschiedenis van de cao-onderhandelingen. Medische professionals in de raad van bestuur houdt een scherp oog op de snelle opmars van de automatisering in de gezondheidszorg.

“Het afgelopen jaar, Ijverig Robotics heeft een snelle vooruitgang geboekt in het leveren en testen van Moxi in meerdere ziekenhuizen,” zei Rohit Sharma, partner bij True Ventures en lid van de raad voor Ijverige Robotica. “Het team blijft om aan te tonen ongeëvenaarde robotica-specifieke innovatie door het combineren van sociale intelligentie en mens-begeleid leren. We zijn blij om onze samenwerking met Vivian en Andrea als zij bouwen een wereld-klasse, toonaangevende robotica bedrijf.”

Moxi is een sociaal intelligente robot die kan helpen verpleegkundigen zonder dat mensen zich ongemakkelijk voelen. In de Texas proef, Moxi nam een aantal van de grunt werk dat leidt verpleegkundigen van de patiëntenzorg. Ijverig is gericht op het ongeschoolde deel van de verpleging dat lijkt rijp voor de automatisering. Dat is inclusief het ophalen en het vervoer van goederen en het leveren van supplies.

Als het daadwerkelijk de interactie met de patiënten en het leveren van zorg, lijkt dat nog stevig in het gezichtsveld van de mens.

Robotica

Het onderwijzen van mededogen in de richting van dieren met behulp van robots

Robotica bedrijf haalt veel geld op een sterke groei

Googly ogen robots zijn eigenlijk een belangrijk 5G en edge computing benchmark

Real estate reus Keller Williams maakt gebruik van AI te benutten in de schaal (ZDNet YouTube)

Astro de robot hond kinda sorta ziet eruit als een echte hond (CNET)

20 angstaanjagend maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Innovatie

CXO

Kunstmatige Intelligentie