Her er derfor, gratis opgraderinger til Windows 10 stadig arbejde

0
110

af Martin Brinkmann på November 30, 2019 i Windows –
2 kommentarer

Da Microsoft lancerede Windows 10 i 2015, er det afsløret, at enheder med legitime Windows 7 eller Windows 8.1 licenser kunne blive opgraderet til den nye styresystem gratis for de første år.

Virksomheden skubbet sværere og sværere at få enheder, der kører tidligere versioner af Windows-10 til at opgradere til Windows 10.

Selskabet udvidede den gratis opgradering tilbud til enheder med tilgængelighed, teknologi og endte som officielt i December 2017.

windows 10 upgrade

Vi har testet den gratis opgradering proces flere gange efter den officielle afslutning af periode og opdagede, at gratis opgraderinger stadig var muligt. Windows-brugere, der kører Windows 7 eller Windows 8.1 enheder stadig kan opgradere til Windows 10 gratis, selv i slutningen af 2019.

Microsoft aldrig afsløret, hvorfor der mulighed stået til rådighed, men selskabet har ikke opsige mulighed for enten. En bruger på Reddit, der hævder at være ansat i Microsoft, forudsat et svar i går.

Bemærk: brugeren har ikke været bekræftet som en Microsoft-medarbejder, og det er muligt, at den information, der er givet, er forkert.

Ifølge post, Microsoft endte det tilbyder gratis opgradering på grund af pres fra forhandlere. Microsoft meddelte, at kunder, der havde brug for en betalt licens efter opgraderingen tilbyder udløbet, men dette blev aldrig fuldbyrdet bag kulisserne.

Jeg arbejder hos Microsoft og har været det siden før Windows-10 lanceringen. At hele “gratis” opgradere til et år var fuldt marketing fnug. Efter cut-off, der skete, den retning, du har fået, var, at det kræver en betalt licens, MEN dette blev bragt op af mursten og mørtel butikker, at de lavede simpelt ur ændringer på kundens udstyr under opgraderingen udfordring at komme rundt om det og så i sidste ende var det klart, to år senere, at noget Windows 7, og der ville gå op til 10 fuldt aktiveret, og stadig den dag i dag.

En af grundene til det var, at Microsoft-ledere, der var fokuseret på 1 milliard enheder mål for operativsystemet, og at antallet af opgraderinger var mere vigtigt at Microsoft end licensafgifter, at det ville få fra solgte licenser.

WDG ikke brød sig temmelig meget på alle, fordi Terry Meyerson på det tidspunkt bekymrede sig mere om sin opgradere statistik end licens indtægter som Windows er ikke Microsoft ‘ s cash cow længere. Det er den samme holdning tilbage i dag, hvor Microsoft vil tillade, at Windows-Opdateringer på ulovlige kopier af Windows 7, så det samlede billede var at forpurre sikkerhedstrusler på grundlag af disse kopier.

Med andre ord: Microsoft erklærede offentligt, at gratis opgradering tilbyder endte, men gjorde ikke ende det, der er bag kulisserne.

Den forklaring synes plausibel, men kræver godkendelse, inden det kan tages for pålydende. Windows 10 kan se et skub i januar 2020, når Windows 7 support kører ud til private brugere. Disse kan være i stand til at opgradere til Windows-10-operativsystemet for gratis og derefter, som det synes usandsynligt, at Microsoft vil blokere for muligheden for i de kommende to måneder.

Nu kan Du: Hvad er dit take på den forklaring? (via Født)