AWS lancerer Amazon Braket quantum computing service

0
161

Asha Barbaschow

Ved Asha Barbaschow

| December 2, 2019 — 18:45 GMT (18:45 GMT)

| Emne: Cloud

Amazon Web Services (AWS) i håb om at bringe quantum computing cloud-verden, med det selskab, løft låget af tre initiativer på mandag på AWS re:Opfinde i Las Vegas.

Den første var Amazon Braket.

Amazon Braket er en ny, fuldt styret AWS service, at selskabet har udråbt vil gøre det muligt for videnskabsfolk, forskere og udviklere til at eksperimentere med computere fra quantum hardware udbydere, såsom D-Bølge, IonQ, og Rigetti.

AWS sagde den service, kunderne kan undersøge, vurdere og eksperimentere med quantum computing hardware for at vinde i-huset-oplevelse, da de lægger planer for fremtiden. Det er et enkelt udviklingsmiljø til at bygge quantum algoritmer, teste dem på simulerede kvante-computere, og prøv dem på en vifte af forskellige quantum hardware-arkitekturer.

Amazon Braket er nu tilgængelige i preview.

Se også: Amazon AWS: Komplet guide til verdens største udbyder af cloud-tjenester

At fremme sine quantum mission, selskabets nye AWS Center for Quantum Computing har til formål at samle quantum computing eksperter fra Amazon, California Institute of Technology (Caltech), og andre akademiske forskningsinstitutioner til at samarbejde om forskning og udvikling af nye quantum computing teknologier.

Cloud gigant håber, R&D, vil det resultere i løsningen af konkrete problemer gennem kvanteteknologi.

Det center, vært på Caltech, er der sigter mod at give mulighed for kunderne til at udvikle de nødvendige færdigheder, og identificere, når quantum er en hensigtsmæssig løsning, samt lære, hvordan de kan designe algoritmer og opdage nye applikationer.

I mellemtiden nye Amazon Quantum Løsninger Lab er et program, der forbinder kunderne med quantum computing eksperter fra Amazon og dens teknologi og rådgivning partnere.

Det forventes, laboratoriet vil hjælpe alle parter til at identificere praktiske anvendelser af quantum computing og fremskynde udviklingen af kvante-applikationer.

Lab programmer, der kombinerer hands-on pædagogiske workshops med brainstorming-sessioner for at hjælpe kunder med at “arbejde baglæns” fra forretningsmæssige udfordringer, og derefter gå til trin-for-trin gennem processen med at bruge quantum computere, AWS sagde.

“Med quantum engineering begynder at gøre mere meningsfulde fremskridt, kunder spørger til måder at eksperimentere med quantum computere og udforske teknologiens potentiale,” AWS senior vice president for utility computing-tjenester Charlie Bell forklaret.

“Vi mener, at kvantecomputere vil være en cloud-den første teknologi, og at cloud vil være den vigtigste måde, hvorpå kunderne adgang til hardware. Med vores Amazon Braket service og Amazon Quantum Løsninger Lab, gør vi det lettere for kunderne at få erfaring med at bruge quantum computere og til at arbejde med eksperter fra AWS og vores partnere at finde ud af, hvordan de kan drage fordel af teknologien.

“Og med vores AWS Center for Quantum Computing og faglige partnerskaber, vi deltage i indsatsen på tværs af de videnskabelige og industrielle samfund til at hjælpe med at fremskynde løftet af quantum computing.”

Asha Barbaschow rejste til re:Opfinde som gæst på AWS.

MERE QUANTUM

Quantum som en tjeneste: Sådan produkt-partikelisere et hul i tid og rum Quantum computing: Syv sandheder, som du har brug for at vide (TechRepublic) Hvordan branchen forventer at sikre oplysninger i quantum world, Hvad er en kvantecomputer? At forstå hvordan, hvorfor og hvornår af kvante computere, Hvorfor Intel ‘ s mindste spin bendt chip kunne være et vendepunkt i quantum computing IBM advarer om øjeblikkelig at bryde kryptering af kvante-computere: ‘Flyt dine data i dag’

Relaterede Emner:

Amazon

Digital Transformation

Datacentre

CXO

Innovation

Opbevaring

Asha Barbaschow

Ved Asha Barbaschow

| December 2, 2019 — 18:45 GMT (18:45 GMT)

| Emne: Cloud