Deze gigantische datacenter vertelt je veel over de vooruitzichten voor de BRITSE tech industrie

0
156

Daphne Leprince-Ringuet

Door Daphne Leprince-Ringuet

| 3 December 2019 — 11:06 GMT (11:06 GMT)

| Onderwerp: Datacenters

Equinix opent 11e Tokyo data centre, de grootste in Japan
Nieuwe vestiging huisvest momenteel 950 kasten en biedt colocatie ruimte van 39,800 vierkante meter, de uitbreiding van 3.500 kasten en 153,800 vierkante vergoeding wanneer deze volledig is ingevuld, waardoor het Equinix van de grootste datacenters in Japan waar het opereert 13 sites.

Het vinden van lege ruimtes naast drukke knooppunten waar kunt u het bouwen van grote datacenters is het onuitgesproken-van de gold rush van de 21ste eeuw en ondanks de politieke onrust, Londen nog steeds geldt als een goede locatie voor een van de grootste spelers in de industrie.

NTT is bezig met de afronding van de bouw van de “UK Londen 1 Data Center” campus in Dagenham, aan de oostelijke kant van de stad, op minder dan 15 km van de London Docklands.

“Het zal Londen de grootste campus in termen van beschikbaarheid,” zei Johannes Eland, chief strategy officer voor telecombedrijf NTT ‘ s wereldwijde datacenters divisie.

ZIE: Cloud v. data center besluit (ZDNet speciale rapport) | Download het rapport als PDF (TechRepublic)

Een grootschalig project, daarom is – zo groot dat NTT vorderingen Londen 1 staat voor de grootste BRITSE investeringen in de infrastructuur die door een internationale onderneming die sinds de Brexit referendum.

Londen 1 hebben twee datacenters ondersteunen van een gecombineerde 60MW van HET laden van meer dan 24.000 vierkante meter van de ruimte; Eland zei dat het bedrijf de prognoses van de sterke vraag naar schaalvergroting in de toekomst, en dat de site is ruimte voor fysieke uitbreiding.

ntt-london-data-center.jpg

Londen 1 hebben twee datacenters ondersteunen van een gecombineerde 60MW van HET laden van meer dan 24.000 vierkante meter van de ruimte.

Afbeelding: NTT

“Voor het vinden van een premium site met veel ruimtelijke capaciteit is moeilijk, omdat deze sites hebben de neiging om zich in dichtbevolkte gebieden,” zei de Eland. “In onze sector, dat iedereen op zoek is naar dergelijke locaties. En er zijn zeer weinig van hen.”

“Dus toen we vinden het Dagenham locatie, die veel van de fysieke ruimte, vermogen, fibre-connectiviteit, en is in de buurt van een hub als in Londen waren we erg blij.”

Hoewel NTT geeft geen informatie over het exacte bedrag van de geïnvesteerde geld, Eland gewezen op de cijfers naar voren gebracht door de Dagenham raad als een referentiepunt, aangegeven met een totale investering van € 1,5 miljard.

Door vergelijking, één van NTT ‘ s grote concurrenten Equinix heeft gegoten iets minder dan £1 miljard euro om de uitbreiding van haar aanwezigheid in het gebied van Londen. Equinix achtste data center, LD7, opende afgelopen April in Slough, op ongeveer 30 km van de hoofdstad, en werd naar schatting kost € 90 miljoen.

Eland uitgelegd dat het verenigd koninkrijk nog steeds een belangrijke markt voor NTT, die verhuisde het hoofdkantoor van Tokio naar Londen deze zomer na het samenvoegen van 28 van de bedrijven in een £8,7 miljard business.

“De datacenter markt wereldwijd is het ervaren van fantastische groei, en er is vraag naar grootschalige ruimte in Londen,” zei de Eland. “Wij hebben geïnvesteerd en gebouwd speculatively, maar op basis van de kennis die we hebben sterke client van de vraag voor de infrastructuur hier.”

De BRITSE tech-scene is booming, met een 14% groei in het aantal nieuwe technostarters vorig jaar. En met een hoge groei komt meer vraag naar digitale infrastructuur – zelfs in de context van de politieke onzekerheid die wordt veroorzaakt door Brexit.

Een recente peiling door advocatenkantoor DLA Piper bleek dat het verenigd koninkrijk nog altijd verwacht wordt te veel aandacht van investeerders, hoewel meer dan de helft van de respondenten van mening dat Brexit onzekerheid heeft een significante impact gehad op de datacenter infrastructuur markt.

In feite, het verenigd koninkrijk was het tweede land na Duitsland dat de respondenten koos als het Europese land met de grootste groei in data center-project investeringen in de komende 24 maanden.

Eland, van zijn kant, zei dat politieke overwegingen geen invloed NTT beslissing om een site te bouwen in de BRITSE hoofdstad.

“De UK’ s digitale economie is booming, en wat gebeurt er politiek niet dat veranderen,” betoogde hij. “Het datacenter en meer in het algemeen de digitale markt wordt grotendeels beïnvloed door de politiek.”

Voor hem, datacenters moet eerder worden gezien als een wereldwijde gemeenschap die niet gebonden zijn aan één bepaald land grenzen.

Hij legde uit dat in Londen 1 zal toetreden tot een netwerk van 150 faciliteiten over de hele wereld: een “cross-border-platform”, zei hij, dat alle bedrijven met NTT infrastructuur te kunnen benaderen.

ZIE: Microsoft, Google en VW stapel in, dus wat achter Noorwegen ‘ s data center-boom?

Bijvoorbeeld, heeft het bedrijf aan het experimenteren geweest met een programma genaamd de Technologie Experience Lab, dat is een “try before you buy” test faciliteit binnen het datacenter voor potentiële klanten van het proces worden nieuwe ideeën in een live data center omgeving voordat ze zich verbinden tot een overeenkomst.

Het bedrijf is van plan op het aansluiten van alle laboratoria in de toekomst te maken van een innovatie hub over haar faciliteiten.

“Het zal een digitale techneut speeltuin; een virtuele arena voor ontwikkelaars om te komen in en probeer nieuwe oplossingen,” zei de Eland. “Zodra we verbinding maken ze allemaal, ze ideeën kunnen uitwisselen om te groeien R&D.”

In het verenigd koninkrijk, NTT heeft een langdurige verplichtingen; Londen 1 is de derde faciliteit voor het bedrijf beheert in het land. “En we zijn niet van plan in te gaan op elk moment snel,” zei de Eland.

CXO

Voormalige Twitter CISO deelt zijn advies voor de IT-beveiliging inhuren en cybersecurity

Salesforce: Waarom we gedumpt Python voor Google ‘ s Go taal in Einstein Analytics

Wat is een CIO? Alles wat u moet weten over de Chief Information Officer uitgelegd

IT security professionals zijn bang van hun toiletten (ZDNet YouTube)

Facebook is ‘verslavend en slecht voor ons’, zegt CEO van Salesforce (CNET)

Top 5 do ‘s en don’ ts in tech etiquette op het werk (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

CXO

Hardware

Servers

Netwerken

Opslag

Cloud

Daphne Leprince-Ringuet

Door Daphne Leprince-Ringuet

| 3 December 2019 — 11:06 GMT (11:06 GMT)

| Onderwerp: Datacenters