Hvordan Blokkæden Vil Forstyrre Business (gratis PDF)

0
33

Af Melanie Wolkoff Wachsman

| December 2, 2019 — 15:41 GMT (15:41 GMT)

| Emne: Hvordan Blokkæden Vil Forstyrre Business

Hvordan Blokkæden Vil Forstyrre Business
Blokkæden har potentiale til at omskrive økonomi og ændre magtbalancen på tværs af brancher. Det har også specifikke anvendelser for virksomheden.

Blokkæden (bedst kendt som cryptocurrency som Bitcoin) har potentiale til at omskrive økonomi og ændre magtbalancen på tværs af brancher.

Den nøjagtige rolle blokkæden vil spille i virksomheden er fokus for vores special feature fra ZDNet og TechRepublic, som indeholder artikler om business use cases for blokkæden, forudsigelser om teknologien, og hvilke brancher der vil højst sandsynligt blive påvirket af blokkæden.

Her er et kig på, hvad der er i denne gratis PDF e-bog.

Til at hjælpe med at få læserne op i fart, TechRepublic bidragyder Laura Shin skrev “Executive’ s guide: Hvordan til at gennemføre blokkæden teknologi i din virksomhed.”

“Store dele af virksomheden, kan godt få hjælp omformede blokkæden teknologi, og nye blokkæden-baserede forretningsmodeller, der kan opstå. Men forvent ikke dette til at ske natten over,” advarer ZDNet ‘ s Charles McLellan i sin artikel “Blokkæden og virksomhed: Kigger ud over den hype.”

Du kan hente alle artikler som en gratis PDF e-bog: Hvordan blokkæden vil forstyrre business: En særlig rapport (Gratis PDF)

Til trods for at starte ud i den finansielle sektor, siger eksperter blokkæden teknologi kan være relevant og nyttig for næsten alle områder. TechRepublic bidragyder Jonathan Greig undersøger i sin funktion “10 måder, virksomheden bruger blokkæden.”

ZDNet ‘ s Asha Barbaschow præsenterer en use case om, hvordan Lamborghini er godkendelse af arv køretøjer, der anvender Salesforce Blokkæden.

Også i denne e-bog, ZDNet ‘ s Danny Palmer udforsker hvis blokkæden kan være det manglende led i elektronisk afstemning. Mens ZDNet ‘ s Natalie Gagliordi tager et dybdegående kig på hvordan blokkæden teknologi er på vej til at blive en vigtig kilde til forstyrrelser på tværs af medier og underholdning. Hertil kommer, TechRepublic ‘ s Veronica Kamme detaljer, hvordan blokkæden i sundhedsvæsenet bliver en realitet ind fra FDA, læger, og pharma.

Plus, find ud af, hvorfor 92% af vores CIO Jury paneldeltagere mener, at blokkæden vil have en positiv indvirkning på deres branchen i de næste fem år, ifølge TechRepublic ‘ s Teena Maddox.

At læse alle disse artikler, plus detaljer om original forskning fra TechRepublic Premium, kan du downloade gratis PDF e-bog: Hvordan blokkæden vil forstyrre business: En særlig rapport (PDF).

Se også

DevOps: Et cheat sheet (TechRepublic)Microsoft HoloLens 2: En insider ‘s guide (TechRepublic download), Hvor smart tech er ved at forvandle transport industri (TechRepublic Premium) – Teknologi, som ændret os: 1970’erne, fra Pong til Apollo (ZDNet)Disse smarte stik er hemmeligheden til en problemfri smart home (CNET)De 10 vigtigste iPhone apps (Download.com)Tom Merritt’ s Top 5-serie (TechRepublic på Flipboard)

Relaterede Emner:

Innovation

Tech-Branchen

Cloud

Sikkerhed

Bank

Af Melanie Wolkoff Wachsman

| December 2, 2019 — 15:41 GMT (15:41 GMT)

| Emne: Hvordan Blokkæden Vil Forstyrre Business